Product

Η ιερά μονή Ραβενίων Δρόπολης

Product

Η Ιερά Μονή Σωσίνου Παρακαλάμου

Η ιερά μονή Στομίου Κονίτσης και ο Γέροντας Παΐσιος

Κωδικός:
135910
Description: 

[...] Ο άνθρωπος που δεν πωρώθηκε, αλλά διατηρεί κάποια ευσέβεια, μπορεί να ενισχυθεί στα μοναστήρια. Ν' αποκτήσει μυστική θωράκιση και να μείνει άτρωτος απ' τα βέλη της αμαρτωλής εποχής μας. Η προσκυνηματική επίσκεψη των μοναστηριών είναι ανάγκη ψυχής.
Σ' ένα τέτοιο μοναστήρι μας μεταφέρουν οι σελίδες που ακολουθούν. Σκοπός μου είναι να γνωρίσουν οι αναγνώστες το μοναστήρι της Παναγίας της Στομιώτισσας, που βρίσκεται στην περιοχή της Κονίτσης. Εκείνοι δε που το γνωρίζουν, να ξαναθυμηθούν απ' την ιστορία του μερικά λησμονημένα στοιχεία. [...]

4,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Ο άνθρωπος που δεν πωρώθηκε, αλλά διατηρεί κάποια ευσέβεια, μπορεί να ενισχυθεί στα μοναστήρια. Ν' αποκτήσει μυστική θωράκιση και να μείνει άτρωτος απ' τα βέλη της αμαρτωλής εποχής μας. Η προσκυνηματική επίσκεψη των μοναστηριών είναι ανάγκη ψυχής. Σ' ένα τέτοιο μοναστήρι μας μεταφέρουν οι σελίδες που ακολουθούν. Σκοπός μου είναι να γνωρίσουν οι αναγνώστες το μοναστήρι της Παναγίας της Στομιώτισσας, που βρίσκεται στην περιοχή της Κονίτσης. Εκείνοι δε που το γνωρίζουν, να ξαναθυμηθούν απ' την ιστορία του μερικά λησμονημένα στοιχεία. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2008
Book pages: 
103
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κόνιτσα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book pages: 
103
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κόνιτσα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο