Product

Η λάμψη μιας αλλιώτικης ζωής

Product

Η λάμψη της αστραπής πίσω απ' το βουνό

Η λάμψη της Αντωνίας

Κωδικός:
36879
Manufacturer: 
Description: 

Η ιστορία της Αντωνίας αρχίζει πριν από έναν αιώνα σε μια πόλη της Νότιας Γαλλίας, στη Νιμ. Η Αντωνία είναι μια όμορφη δεκαεξάχρονη κοκκινομάλλα, ορφανή από μητέρα, κόρη του πιλοποιού Ιππόλυτου Σαρντόν, του οποίου ο δίδυμος αδελφός είναι ζωγράφος βουκολικών θεμάτων.

7,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ιστορία της Αντωνίας αρχίζει πριν από έναν αιώνα σε μια πόλη της Νότιας Γαλλίας, στη Νιμ. Η Αντωνία είναι μια όμορφη δεκαεξάχρονη κοκκινομάλλα, ορφανή από μητέρα, κόρη του πιλοποιού Ιππόλυτου Σαρντόν, του οποίου ο δίδυμος αδελφός είναι ζωγράφος βουκολικών θεμάτων. Η επίσκεψη της Αντωνίας στο κοιμητήριο την ημέρα των Νεκρών και η πτώση της ανάμεσα στις γλάστρες με χρυσάνθεμα των πλανόδιων ανθοπωλών, είναι τα τυχαία γεγονότα που θα γράψουν "το πιο σύντομο και μυστικό κεφάλαιο της ζωής της" -ένα κεφάλαιο που θα φέρει μια σειρά από απρόσμενες εξελίξεις έως την τελική πτώση. Ακροβατώντας μεταξύ τραγωδίας και ελαφρότητας, μεταξύ ιλίγγου και ιλαρότητας, ο δεξιοτέχνης Μιλοβανόφ, φιλοτεχνεί το πορτρέτο μιας νέας γυναίκας αιχμάλωτης του πεπρωμένου της. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται μέσα σ' έναν κόσμο τσεχοφικό.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-375-069-7
Book pages: 
162
Book Dimensions: 
21χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γάλλος ρωσικής καταγωγής, γεννήθηκε στη Νιμ, και είναι ο συγγραφέας τεσσάρων θεατρικών έργων και έξι μυθιστορημάτων, από τα οποία τα δυο έχουν βραβευτεί με σημαντικά γαλλικά βραβεία: La Splendeur d' Antonia (Η λάμψη της Αντωνίας, 1996, Βραβείο Πολιτιστικού Προγράμματος Γαλλικής Ραδιοφωνίας, και Le Maitre des paons, 1997, Βραβείο Γκονκούρ Νέων.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-375-069-7
Book pages: 
162
Book Dimensions: 
21χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο