Product

Η λέσχη του χρόνου

Product

Η λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξων

Η λέσχη των αγγέλων

Κωδικός:
64970
Manufacturer: 
Description: 

Δέκα αριστοκράτες καλοφαγάδες φίλοι συναντιούνται μία φορά τον μήνα στην πολυτελή έπαυλη ενός απ' αυτούς για να απολαύσουν τα υπέροχα εδέσματα του μυστηριώδους σεφ Λουκίδιου. Όμως ο απροσδόκητος θάνατος ενός από τους φίλους αναστατώνει την ευγενή συντροφιά. Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει ανακοπή καρδιάς, αλλά λίγο καιρό αργότερα, στη διάρκεια ενός ακόμη λουκούλλειου δείπνου, κι άλλος της συντροφιάς πεθαίνει.

9,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δέκα αριστοκράτες καλοφαγάδες φίλοι συναντιούνται μία φορά τον μήνα στην πολυτελή έπαυλη ενός απ' αυτούς για να απολαύσουν τα υπέροχα εδέσματα του μυστηριώδους σεφ Λουκίδιου. Όμως ο απροσδόκητος θάνατος ενός από τους φίλους αναστατώνει την ευγενή συντροφιά. Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει ανακοπή καρδιάς, αλλά λίγο καιρό αργότερα, στη διάρκεια ενός ακόμη λουκούλλειου δείπνου, κι άλλος της συντροφιάς πεθαίνει. Τα μέλη της παράξενης αυτής "Λέσχης" θορυβούνται, αλλά δεν αποφασίζουν να σταματήσουν τις γαστριμαργικές συναντήσεις τους, ώσπου η ερωμένη ενός από τους φίλους θα ειδοποιήσει την αστυνομία... Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα γεμάτο χιούμορ και σασπένς.
Subtitle: 
Αστυνομικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-536-078-0
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Συγγραφέας και δημοσιογράφος από τους πλέον διάσημους της Βραζιλίας, με καθημερινή στήλη στην εφημερίδα Jornal do Brasil. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων τα μπεστ σέλερ O analista de Bage, Comedias de Vida Privada και Comedias de Vida Publica. Πολλά του έργα έχουν ανεβεί στο θέατρο ή έχουν γίνει κινηματογραφικές και τηλεοπτικές ταινίες.
Έχει βραβευτεί με τα βραβεία:
-Medalha de Resistencia Chico Mendes
-Premio de Isencao Jornalistica και το 1997 πήρε το Βραβείο του Διανοουμένου της Χρονιάς (Intelectual do Ano).

Subtitle: 
Αστυνομικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-536-078-0
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο