Product

Η λέσχη των ευγενών του Χάνδακα

Product

Η λέσχη των τιποτένιων

Η λέσχη των νέων πιανιστών

Κωδικός:
144529
Manufacturer: 
Description: 

Αυτοαποκαλούνται η Λέσχη των Νέων Πιανιστών. Πρόκειται για μια παρέα νεαρών μουσικών που ζουν στο Όσλο στα τέλη της δεκαετίας του '60. Διαφέρουν σε πολλά, είναι ταυτόχρονα ανταγωνιστές και φίλοι, υπάρχει ωστόσο κάτι που τους ενώνει: η μουσική. Και αυτό αρκεί. Είναι οι αυριανοί πιανίστες που σύντομα θα κάνουν το ντεμπούτο τους μπροστά στο κοινό, συμμετέχοντας σ' έναν από τους πιο δύσκολους διαγωνισμούς. Δέχονται ακατάπαυστη, σχεδόν απάνθρωπη, πίεση από γονείς, καθηγητές, δασκάλους, κριτικούς, αλλά κυρίως από τον ίδιο τους τον εαυτό.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτοαποκαλούνται η Λέσχη των Νέων Πιανιστών. Πρόκειται για μια παρέα νεαρών μουσικών που ζουν στο Όσλο στα τέλη της δεκαετίας του '60. Διαφέρουν σε πολλά, είναι ταυτόχρονα ανταγωνιστές και φίλοι, υπάρχει ωστόσο κάτι που τους ενώνει: η μουσική. Και αυτό αρκεί. Είναι οι αυριανοί πιανίστες που σύντομα θα κάνουν το ντεμπούτο τους μπροστά στο κοινό, συμμετέχοντας σ' έναν από τους πιο δύσκολους διαγωνισμούς. Δέχονται ακατάπαυστη, σχεδόν απάνθρωπη, πίεση από γονείς, καθηγητές, δασκάλους, κριτικούς, αλλά κυρίως από τον ίδιο τους τον εαυτό. Η "Λέσχη των νέων πιανιστών" είναι ένα μυθιστόρημα μαθητείας, ένα συγκινητικό κοντσέρτο, μια επιβλητική μα και ευαίσθητη μελωδία για την ερωτική επιθυμία, τη ζωή και τον θάνατο.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-435-235-0
Book pages: 
444
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Ketil Bjornstad γεννήθηκε στο Όσλο το 1952. Σπούδασε μουσική στο Όσλο, το Λονδίνο και το Παρίσι. Ασχολείται παράλληλα με τη μουσική (ως πιανίστας και συνθέτης τζαζ μουσικής) και τον γραπτό λόγο, έχοντας γράψει περίπου είκοσι βιβλία -μυθιστορήματα, ποιητικές συλλογές και δοκίμια. "Η λέσχη των νέων πιανιστών κέρδισε το Βραβείο Αναγνωστών στη Γαλλία το 2008. Έχει επίσης τιμηθεί με το βραβείο Riksmaalsrpisen. Βιβλία του έχουν εκδοθεί σε δεκατέσσερις χώρες. Έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο (έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον Ζαν-Λυκ Γκοντάρ και τον Κεν Λόουτς) και έχει ηχογραφήσει γύρω στους πενήντα δίσκους σε συνεργασία κυρίως με τις εταιρείες Universal και ECM (γνωστότερες είναι οι συνεργασίες του με τον μπασίστα David Darling, τον ντράμερ Jon Christensen και τον κιθαρίστα Terje Rypdal). Στα μουσικά του έργα περιλαμβάνονται τα εξής: "Leve Patagonia", "The Sea", "The River I-XII", "Grace", "Floating", "Himmelrand", "Epigraphs", "Life in Lepizig", "The Light", "Coastlines".

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-435-235-0
Book pages: 
444
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο