Product

Η λειτουργία του εγκεφάλου

Product

Η λειτουργία του οργανισμού ισλαμικής διάσκεψης (ΟΙΔ) στο διεθνές σύστημα και η Τουρκία

Η λειτουργία του ολοήμερου δημοτικού σχολείου στη χώρα μας

Κωδικός:
100382
Description: 

Το παρόν δημοσίευμα πραγματεύεται τη λειτουργία των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων από θεωρητική και εμπειρική σκοπιά. Αποτελείται από την εισαγωγή και τα δύο κυρίως μέρη, θεωρητικό και εμπειρικό. Στο πρώτο μέρος, το θεωρητικό, τεκμηριώνεται η αναγκαιότητα της θεσμοθέτησης του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, παρουσιάζονται θέματα που αφορούν την ίδρυση, την οργάνωση και τη λειτουργία του θεσμού στη χώρα μας, παρατίθενται στοιχεία για την εφαρμογή του στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και καταγράφονται προβλήματα και δυσκολίες εφαρμογής του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου στη χώρα μας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν δημοσίευμα πραγματεύεται τη λειτουργία των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων από θεωρητική και εμπειρική σκοπιά. Αποτελείται από την εισαγωγή και τα δύο κυρίως μέρη, θεωρητικό και εμπειρικό. Στο πρώτο μέρος, το θεωρητικό, τεκμηριώνεται η αναγκαιότητα της θεσμοθέτησης του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, παρουσιάζονται θέματα που αφορούν την ίδρυση, την οργάνωση και τη λειτουργία του θεσμού στη χώρα μας, παρατίθενται στοιχεία για την εφαρμογή του στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και καταγράφονται προβλήματα και δυσκολίες εφαρμογής του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου στη χώρα μας. Στο δεύτερο μέρος, το εμπειρικό, εκτίθενται τα δεδομένα της έρευνας, καθώς και τα πορίσματά της. Τα πορίσματά της μπορούν να φανούν χρήσιμα στον εκπαιδευτικό κόσμο, καθώς και στους ιθύνοντες της εκπαιδευτικής πολιτικής.
Subtitle: 
Θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-343-833-2
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Παντελής A. Δεμίρογλου γεννήθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη Σχολική Παιδαγωγική, και διδάκτωρ του παραπάνω τμήματος.

Subtitle: 
Θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-343-833-2
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο