Product

Η λύτρωση μέσω της απουσίας

Product

Η λύτρωση του Γκάμπριελ

Η λύτρωση μιας αγίας

Κωδικός:
193899
Description: 

Μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός επιχειρηματία στο άδειο σπίτι του, ο πλέον πιθανός ύποπτος για τη δηλητηρίασή του είναι η όμορφη σύζυγός του. Πώς είναι δυνατόν όμως να έχει διαπράξει τον φόνο όταν την ίδια στιγμή βρισκόταν -αποδεδειγμένα- πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά;

Τα πράγματα, όμως, περιπλέκονται ακόμα περισσότερο καθώς η βασική ύποπτος φαίνεται να ασκεί ακαταμάχητη έλξη στον αστυνομικό που ερευνά την υπόθεση, τον επιθεωρητή Κουσανάγκι της Αστυνομίας του Τόκιο, ενώ εκείνος αγωνίζεται να βάλει σε τάξη μια φαινομενικά άσχετη ακολουθία γεγονότων.

11,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός επιχειρηματία στο άδειο σπίτι του, ο πλέον πιθανός ύποπτος για τη δηλητηρίασή του είναι η όμορφη σύζυγός του. Πώς είναι δυνατόν όμως να έχει διαπράξει τον φόνο όταν την ίδια στιγμή βρισκόταν -αποδεδειγμένα- πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά; Τα πράγματα, όμως, περιπλέκονται ακόμα περισσότερο καθώς η βασική ύποπτος φαίνεται να ασκεί ακαταμάχητη έλξη στον αστυνομικό που ερευνά την υπόθεση, τον επιθεωρητή Κουσανάγκι της Αστυνομίας του Τόκιο, ενώ εκείνος αγωνίζεται να βάλει σε τάξη μια φαινομενικά άσχετη ακολουθία γεγονότων. Όταν η ικανότητα κρίσης του δείχνει να θολώνει επικίνδυνα, η βοηθός του ζητάει τη συνδρομή ενός παλιού του φίλου: του ιδιοφυή καθηγητή Φυσικής δρα Γιουκάβα, ο οποίος θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλη την εφευρετικότητα και ευφυΐα του προκειμένου να διαλευκάνει μια εντυπωσιακή πλεκτάνη που μοιάζει να αποτελεί το τέλειο έγκλημα... Ένα υπέροχα δαιδαλώδες, καταιγιστικό θρίλερ που θα σας μείνει για καιρό αξέχαστο... Οι οπαδοί της καλής αστυνομικής λογοτεχνίας είναι βέβαιο ότι θα το λατρέψουν!
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-461-589-0
Book pages: 
356
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-461-589-0
Book pages: 
356
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο