Product

Η μίμηση του Χριστού

Product

Η Μίνη είναι η καλύτερη

Η μίμησις του Χριστού

Κωδικός:
150561
Description: 

Η "Μίμησις του Χριστού", το περίφημον τούτο έργον του Κεμπησίου Θωμά, του οποίου η ανά τον κόσμον διάδοσις και κυκλοφορία, μόνον προς την κυκλοφορίαν της Αγ. Γραφής ημπορεί να συγκριθή, είναι ήδη γνωστή εν Ελλάδι, εκ των αλλεπαλλήλων αυτής εκδόσεων.

Αι γνώμαι των μελετητών αυτής συμπίπτουν επί του ότι η "Μίμησις" είναι ένα κλασικόν θρησκευτικόν βιβλίον, μέσα εις τας σελίδας του οποίου ο κάθε άνθρωπος ανακαλύπτει τον εαυτόν του και την ιδιαιτέραν του περίπτωσιν. Εκ της αναγνώσεώς της δε, ενσταλάζεται εις την ψυχήν βάλσαμον παρηγοριάς και κατανύξεως.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η "Μίμησις του Χριστού", το περίφημον τούτο έργον του Κεμπησίου Θωμά, του οποίου η ανά τον κόσμον διάδοσις και κυκλοφορία, μόνον προς την κυκλοφορίαν της Αγ. Γραφής ημπορεί να συγκριθή, είναι ήδη γνωστή εν Ελλάδι, εκ των αλλεπαλλήλων αυτής εκδόσεων. Αι γνώμαι των μελετητών αυτής συμπίπτουν επί του ότι η "Μίμησις" είναι ένα κλασικόν θρησκευτικόν βιβλίον, μέσα εις τας σελίδας του οποίου ο κάθε άνθρωπος ανακαλύπτει τον εαυτόν του και την ιδιαιτέραν του περίπτωσιν. Εκ της αναγνώσεώς της δε, ενσταλάζεται εις την ψυχήν βάλσαμον παρηγοριάς και κατανύξεως. Η τεραστία ανά τον κόσμον κυκλοφορία της "Μιμήσεως", αποδεικνύει πόσον ομιλεί εις τας καρδίας των αναγνωστών το βιβλίον αυτό. Αποδεικνύει ακόμη ότι είναι από τα βιβλία εκείνα τα οποία ουδέποτε παληώνουν και λησμονούνται, διότι το πνεύμα το οποίον τα δονεί είναι πράγματι πνεύμα Θεού. [...]
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8093-34-1
Book pages: 
340
Book Dimensions: 
15χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Δερματόδετο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8093-34-1
Book pages: 
340
Book Dimensions: 
15χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Δερματόδετο