Product

Η μαντεία

Product

Η μαντική μέσα από τα όνειρα

Η μαντεία των αστραγάλων

Κωδικός:
89996
Manufacturer: 
Description: 

Για πρώτη φορά σε ολόκληρο τον κόσμο -και φυσικά και στην Ελλάδα- παρουσιάζεται η ελληνική Αστραγαλομαντεία και μάλιστα με τους αυθεντικούς αρχαιοελληνικούς χρησμούς της. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες και πλέον αξιόπιστες μεθόδους μαντικής που ασκούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και διεκδικεί επάξια τη θέση της δίπλα στο ταοϊστικό Ι Τσινγκ, αλλά και το δυτικό Ταρώ.

12,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για πρώτη φορά σε ολόκληρο τον κόσμο -και φυσικά και στην Ελλάδα- παρουσιάζεται η ελληνική Αστραγαλομαντεία και μάλιστα με τους αυθεντικούς αρχαιοελληνικούς χρησμούς της. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες και πλέον αξιόπιστες μεθόδους μαντικής που ασκούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και διεκδικεί επάξια τη θέση της δίπλα στο ταοϊστικό Ι Τσινγκ, αλλά και το δυτικό Ταρώ. Με τη Μαντεία των Αστραγάλων, επιτυγχάνεται με εγκυρότητα η ανασύσταση αυτής της γνήσιας αρχαίας πρακτικής, με βάση αυθεντικούς χρησμούς των αρχαίων ελληνικών μαντείων που, μόλις τώρα, γίνονται γνωστοί στο ευρύ κοινό. Έτσι, με απλό και πρακτικό τρόπο, μπορεί πλέον ο καθένας από εμάς να εξερευνήσει τα μελλούμενα αντλώντας έμπνευση, καθοδήγηση και σοφία από τη γνήσια αρχαιοελληνική παράδοση.
Subtitle: 
Οι 56 αυθεντικοί χρησμοί των αρχαίων μαντείων
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8317-38-Χ
Book pages: 
185
Book Dimensions: 
18χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Δερβένης γεννήθηκε στην Αμερική το 1959. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός και Μηχανικός Υλικών (Materials Engineer) και έκανε καριέρα στα αμυντικά προγράμματα των ΗΠΑ.
Με τις πολεμικές τέχνες ασχολείται από δέκα χρονών, ξεκινώντας με τζούντο και πυγμαχία. Στην εφηβεία και το πανεπιστήμιο έκανε αγωνιστικό καράτε και τζούντο, ενώ από το 1981 άρχισε να γίνεται γνωστός στον χώρο των πολεμικών τεχνών της Αμερικής ως μαθητής του ιαπωνικού taijutsu. Επίσης, έχει μαθητεύσει σε μια πληθώρα συστημάτων και μεθόδων όπως ταεκβοντό, ξιφασκία, ιαπωνικό bujutsu, ιαβανέζικο silat, aikido, taihojutsu, πάλη υποταγής, μάχη υποταγής, krav maga, feldenkrais, χειροπρακτική κ.ά.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα και βιβλία για τις πολεμικές τέχνες και έχει επίσης γράψει λογοτεχνικά έργα και τηλεοπτικά σενάρια. Το βιβλίο του "Ο άρχοντας των κεραυνών" από τις εκδόσεις Κέδρος, κυκλοφορεί σήμερα σε επτά γλώσσες, ενώ από τις εκδόσεις Έσοπτρον κυκλοφορεί "Η μαντεία των αστραγάλων" (2004).

Subtitle: 
Οι 56 αυθεντικοί χρησμοί των αρχαίων μαντείων
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8317-38-Χ
Book pages: 
185
Book Dimensions: 
18χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο