Product

Η νύχτα του Δον Ζουάν

Product

Η νύχτα του εκφυλισμού

Η νύχτα του έβδομου σκότους

Κωδικός:
155968
Description: 

Ένα από τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα του Ντάνιελ Ίστερμαν, που έγινε διεθνές best seller και σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα, κυκλοφορεί και πάλι.

Μια ιστορία πανάρχαιων τελετών μαύρης μαγείας και σύγχρονης πολιτικής συνωμοσίας, με εξαιρετική πλοκή και ατμόσφαιρα, που παγώνει το αίμα. "Μια συνταρακτική κατάβαση στο σκοτεινό κόσμο του βουντού"
(Kirkus Review)

"Ένα θρίλερ που καθηλώνει"
(Publishers Weekly).

6,93 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα του Ντάνιελ Ίστερμαν, που έγινε διεθνές best seller και σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα, κυκλοφορεί και πάλι. Μια ιστορία πανάρχαιων τελετών μαύρης μαγείας και σύγχρονης πολιτικής συνωμοσίας, με εξαιρετική πλοκή και ατμόσφαιρα, που παγώνει το αίμα. "Μια συνταρακτική κατάβαση στο σκοτεινό κόσμο του βουντού" (Kirkus Review) "Ένα θρίλερ που καθηλώνει" (Publishers Weekly). Μετά από τρεις μήνες στην Αφρική, η πανέμορφη Αϊτινή ζωγράφος Αντζελίνα Χάμελ επιστρέφει στο σπίτι της στο Μπρούκλιν. Κάποιες ανεξήγητες κηλίδες αίματος στο χαλί κινούν τις υποψίες της. Και ψάχνοντας, βρίσκει με φρίκη κάτω από το πάτωμα του σαλονιού της τα πτώματα κάποιων ανθρώπων που φαίνεται να θάφτηκαν εκεί ζωντανοί με κάποια ιεροτελεστία βουντού... Έντρομη, η Αντζελίνα καταφεύγει στην αστυνομία, και την υπόθεση αναλαμβάνει ο Ρόιμπεν Άμπραμς, ένας σκληροτράχηλος υπαστυνόμος, γέννημα-θρέμμα του Μπρούκλιν. Καθώς σαρώνει τους κακόφημους δρόμους της περιοχής αναζητώντας στοιχεία, ο Ρόιμπεν ανακαλύπτει μια σοκαριστική σχέση ανάμεσα στο ταραγμένο παρελθόν της Αντζελίνα και μερικούς από τους πιο ισχυρούς πολιτικούς των ΗΠΑ. Αλλά στο μεταξύ, έχει παγιδευτεί από τη γοητεία της. Κι έτσι, αποφασίζει να την ακολουθήσει στην Αϊτή, στην καρδιά ενός σκοτεινού κόσμου τελετουργικών βασανιστηρίων, απ' όπου ίσως δεν υπάρχει διαφυγή...
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-450-414-2
Book pages: 
478
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-450-414-2
Book pages: 
478
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο