Product

Η ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Product

Η ολοκλήρωση του λάθους

Η ολοκλήρωση της τέχνης του πολέμου

Κωδικός:
75711
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

«... Ο ιδιωτικός και δημόσιος πλούτος είναι ένα (αποτελούν μία ενότητα)».
«... Ικανότητα να κινείς ένα στρατό αμέσως, με προειδοποίηση μιας μόνο στιγμής: αυτός είναι ο τρόπος να είσαι προετοιμασμένος εναντίον εκείνων, οι οποίοι είναι ισχυρότεροι».
«... Οι στρατιωτικοί ηγέτες πρέπει να είναι δίκαιοι. Εάν δεν είναι δίκαιοι, θα τους λείπει η αξιπρέπεια. Εάν τους λείπει η αξιοπρέπεια, θα τους λείπει και η (φυσική) ικανότητα (το χάρισμα) να προκαλούν ενθουσιασμό και αγάπη προς το πρόσωπό τους».

12,39 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

«... Ο ιδιωτικός και δημόσιος πλούτος είναι ένα (αποτελούν μία ενότητα)». «... Ικανότητα να κινείς ένα στρατό αμέσως, με προειδοποίηση μιας μόνο στιγμής: αυτός είναι ο τρόπος να είσαι προετοιμασμένος εναντίον εκείνων, οι οποίοι είναι ισχυρότεροι». «... Οι στρατιωτικοί ηγέτες πρέπει να είναι δίκαιοι. Εάν δεν είναι δίκαιοι, θα τους λείπει η αξιπρέπεια. Εάν τους λείπει η αξιοπρέπεια, θα τους λείπει και η (φυσική) ικανότητα (το χάρισμα) να προκαλούν ενθουσιασμό και αγάπη προς το πρόσωπό τους». «... Όταν διαμορφώνεις κατεύθυνση και καθορίζεις ένα σταθερό μέτρο, να εστιάζεις την προσοχή σου μόνο σε ό,τι είναι κατάλληλο».
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-288-096-1
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-288-096-1
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο