Product

Η πριγκίπισσα των Εφτά Θαλασσών

Product

Η πριγκίπισσα των κύκνων

Η πριγκίπισσα των κουκουτσιών

Κωδικός:
173468
Description: 

Μπορεί ένα μικρούτσικο κουκούτσι μήλου να ξαναφέρει την ελπίδα και την ευτυχία στο αγαπημένο βασίλειο της Γαλήνης;

Μερικές φορές, τα πιο μικρά πράγματα φέρνουν τις μεγαλύτερες αλλαγές...

Σε μια άγονη χώρα, καμένη από την ξηρασία και ρημαγμένη από την παγωνιά, βρίσκεται ένα βασίλειο που καταρρέει. Κάποτε το γέλιο αντηχούσε γύρω από τα τείχη του παλατιού, όμως τώρα μόνο η θλίψη γεμίζει τον αέρα.

Μπορεί η Γαλήνη, η μικρότερη πριγκίπισσα, να βρει έναν τρόπο να ξεκλειδώσει την ελπίδα και τη ζωή που περιέχει ένα και μόνο κουκούτσι μήλου, και να ανθίσει ξανά το βασίλειο;

10,90 €
9,81 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μπορεί ένα μικρούτσικο κουκούτσι μήλου να ξαναφέρει την ελπίδα και την ευτυχία στο αγαπημένο βασίλειο της Γαλήνης; Μερικές φορές, τα πιο μικρά πράγματα φέρνουν τις μεγαλύτερες αλλαγές... Σε μια άγονη χώρα, καμένη από την ξηρασία και ρημαγμένη από την παγωνιά, βρίσκεται ένα βασίλειο που καταρρέει. Κάποτε το γέλιο αντηχούσε γύρω από τα τείχη του παλατιού, όμως τώρα μόνο η θλίψη γεμίζει τον αέρα. Μπορεί η Γαλήνη, η μικρότερη πριγκίπισσα, να βρει έναν τρόπο να ξεκλειδώσει την ελπίδα και τη ζωή που περιέχει ένα και μόνο κουκούτσι μήλου, και να ανθίσει ξανά το βασίλειο; Αυτή η συναρπαστική ιστορία από την βραβευμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Τζέην Ρέυ είναι πλούσια εικονογραφημένη, με έξοχες λεπτομέρειες στις ζωγραφιές. Ένα παραμύθι που θα γίνει κλασικό και θα το φυλάξετε για πάντα.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-6838-21-8
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
30χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-6838-21-8
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
30χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο