Product

Η προστασία των υγρότοπων στην Ελλάδα

Product

Η πρόστυχη

Η προστάτις του φωτός και της σκόνης

Κωδικός:
148278
Description: 

Η Μία Λόκχαρτ έχει ένα μυστικό.
Δεν είναι μόνο μια καλλιτέχνις τατουάζ που κάνει πολεμικές τέχνες από παιδί. Όπως η μητέρα της, όπως και η γιαγιά της, είναι Προστάτις: πολεμίστρια, θεραπεύτρια και φύλακας των εκλεκτών μαχητών.

Όταν, όμως, ένας μυστηριώδης άντρας μπαίνει στη ζωή της, αρχίζει η μεγάλη δοκιμασία της. Ο Έιντριαν Άστον είναι ένας λαμπρός επιστήμονας -και δολοφόνος. Με τη βοήθεια ενός αρχαίου κινεζικού κειμένου, έχει μάθει να κλέβει το τσι, τη ζωτική ενέργεια των αντιπάλων του. Εκείνος παραμένει πάντα νέος, ενώ αυτοί μαραζώνουν και πεθαίνουν.

6,39 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Μία Λόκχαρτ έχει ένα μυστικό. Δεν είναι μόνο μια καλλιτέχνις τατουάζ που κάνει πολεμικές τέχνες από παιδί. Όπως η μητέρα της, όπως και η γιαγιά της, είναι Προστάτις: πολεμίστρια, θεραπεύτρια και φύλακας των εκλεκτών μαχητών. Όταν, όμως, ένας μυστηριώδης άντρας μπαίνει στη ζωή της, αρχίζει η μεγάλη δοκιμασία της. Ο Έιντριαν Άστον είναι ένας λαμπρός επιστήμονας -και δολοφόνος. Με τη βοήθεια ενός αρχαίου κινεζικού κειμένου, έχει μάθει να κλέβει το τσι, τη ζωτική ενέργεια των αντιπάλων του. Εκείνος παραμένει πάντα νέος, ενώ αυτοί μαραζώνουν και πεθαίνουν. Η Μία έλκεται από τη σκοτεινή γοητεία του. Όταν όμως ο Έιντριαν βάζει στόχο τον αγαπημένο της, η Μία πρέπει να διαλέξει ανάμεσά τους. Κι έτσι ξεκινά μια μάχη μέχρι θανάτου, όπου η αγάπη είναι η μεγαλύτερη αδυναμία -και το σπουδαιότερο έπαθλο...
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-450-969-1
Book pages: 
348
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-450-969-1
Book pages: 
348
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο