Product

Η προφητεία του πλούσιου μπαμπά

Product

Η προφητεία του φόνου

Η προφητεία του τέλους

Κωδικός:
65272
Description: 

Το βιβλίο Η Προφητεία του Τέλους γράφτηκε το 1996, μετά από έναν προφητικό οραματισμό του Δημήτρη Παπέυ, και εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, τον Ιούνιο του 1999. Τρεις μήνες μετά την πρώτη του έκδοση, άρχισε να επαληθεύεται με τους σεισμούς της Αθήνας και με άλλα συμβαίνοντα, με αποκορύφωμα την επαλήθευση της περιγραφόμενης σ' αυτό πτώσης των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, Η Προφητεία του Τέλους - Πρώτη Επαλήθευση, είναι επανέκδοση του αρχικού, με την προσθήκη επεξηγηματικών σημειώσεων.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο Η Προφητεία του Τέλους γράφτηκε το 1996, μετά από έναν προφητικό οραματισμό του Δημήτρη Παπέυ, και εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, τον Ιούνιο του 1999. Τρεις μήνες μετά την πρώτη του έκδοση, άρχισε να επαληθεύεται με τους σεισμούς της Αθήνας και με άλλα συμβαίνοντα, με αποκορύφωμα την επαλήθευση της περιγραφόμενης σ' αυτό πτώσης των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, Η Προφητεία του Τέλους - Πρώτη Επαλήθευση, είναι επανέκδοση του αρχικού, με την προσθήκη επεξηγηματικών σημειώσεων. Και η επαλήθευση των προφητειών συνεχίζεται... "Στη μεγάλη πόλη την πανάρχαιη, που Κήρυκας των Εθνών στάθηκε στο βράχο της για να κηρύξει το μεγάλο Θεό, ο θάνατος, η ερήμωση, ο σεισμός και ο πόνος καραδοκούν να δώσουν μεγάλο χτύπημα που ποτέ στο παρελθόν δεν έδωσαν". "Με πήρε και πέταξα πάνω από τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, το Οχάιο. Παντού ερημιά, παντού ερείπια και συντρίμμια... Κοιτώντας τα συντρίμμια είδα τους ουρανοξύστες κάτω". "Όλη η ανθρωπότητα θα γίνει μάρτυρας μιας μεγάλης σύρραξης που θα ενεργοποιήσει κάποια πολιτικοστρατιωτική πράξη στα ανατολικά της Ινδίας". "...μια άλλη φοβερή αρρώστια, η οποία θα καλύπτει το ανθρώπινο σώμα, όπως ακριβώς καλύπτει το αλεύρι το μυλωνά, με τη διαφορά ότι αυτή η άρρωστη πούδρα θα βγαίνει μέσα από τους ιστούς των ανθρώπων, θα εξαπλώνεται σε ολόκληρο το σώμα...".
Subtitle: 
Πρώτη επαλήθευση
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-14-0487-2
Book pages: 
242
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο αστρολόγος Δημήτρης Παπέυ (Δημήτρης Παπαχατζής του Γεωργίου) γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Οκτωβρίου 1947 και έζησε από τα παιδικά μέχρι τα νεανικά του χρόνια στην Αθήνα στην ιστορική περιοχή της Ακαδημίας του Πλάτωνος. Σπούδασε, εκτός από Αστρολογία, Μαθηματικά, Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Σκηνογραφία στην Ανωτέρα Σχολή Θεάτρου και Κινηματογράφου, Ζωγραφική, Αγιογραφία, Μουσική και Ψυχολογία. Στην πολύχρονη καριέρα του ως αστρολόγου, πρόβλεψε πολλά επερχόμενα πολιτικά και κοσμικά γεγονότα που επιβεβαιώθηκαν από το χρόνο και την Ιστορία. Εργάστηκε τα περισσότερα χρόνια στην Αθήνα ενώ από το 1995 και μετά ζει και εργάζεται στην Κύπρο. Από τη μικρή του ηλικία τον συγκινούσε η Ουράνια Δημιουργία και, μέσα από τη βαθιά πίστη προς τον Πλάστη και Δημιουργό του, έκανε όλες τις αναζητήσεις και τις μελέτες του. Έχει εκπονήσει και εκδώσει μεγάλο αριθμό από ημερολόγια και αστρολογικές μελέτες.

Subtitle: 
Πρώτη επαλήθευση
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-14-0487-2
Book pages: 
242
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο