Product

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα της κροταφογναθικής διάρθρωσης

Product

Η ρεφλεξολογία συναντά τα πέντε στοιχεία και τους μεσημβρινούς

Η ρεφλεξολογία από το χθες στο σήμερα

Κωδικός:
163737
Description: 

Η ύπαρξη αντανακλαστικών ζωνών στο πόδι είναι γνωστή εδώ και 5000 χρόνια. Όμως μόνο στις αρχές του περασμένου αιώνα η ρεφλεξολογία αντιμετωπίστηκε ως ένα σύστημα προσαρμοσμένο στη σημερινή κατάσταση.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι το πόδι αποκαλύπτει πλήρως τη μυική και στατική του σώματος, αλλά όχι μόνο αυτή. Και τούτο διότι κάθε μέρος του σώματος αντανακλάται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του ποδιού. Επεμβαίνοντας και διεγείροντας ένα αντανακλαστικό σημείο του ποδιού διοχετεύεται ζωτική ενέργεια ξεμπλοκάροντας τη ροή, για την ενεργοποίηση ή χαλάρωση του αντίστοιχου οργάνου.

20,24 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ύπαρξη αντανακλαστικών ζωνών στο πόδι είναι γνωστή εδώ και 5000 χρόνια. Όμως μόνο στις αρχές του περασμένου αιώνα η ρεφλεξολογία αντιμετωπίστηκε ως ένα σύστημα προσαρμοσμένο στη σημερινή κατάσταση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι το πόδι αποκαλύπτει πλήρως τη μυική και στατική του σώματος, αλλά όχι μόνο αυτή. Και τούτο διότι κάθε μέρος του σώματος αντανακλάται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του ποδιού. Επεμβαίνοντας και διεγείροντας ένα αντανακλαστικό σημείο του ποδιού διοχετεύεται ζωτική ενέργεια ξεμπλοκάροντας τη ροή, για την ενεργοποίηση ή χαλάρωση του αντίστοιχου οργάνου.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-6830-21-7
Book pages: 
121
Book Dimensions: 
24χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-6830-21-7
Book pages: 
121
Book Dimensions: 
24χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο