Product

Η ρητορική τέχνη στην ακμή της

Product

Η ρητορική της ανάπτυξης

Η ρητορική τέχνη στην καθημερινή ζωή ,ή, Οι αγαπημένοι της Πολύμνιας

Κωδικός:
82362
Description: 

Πως προετοιμάζουμε μια ομιλία, πως την αποδίδουμε, πως ξεπερνάμε το τρακ και πως ελέγχουμε τα συναισθήματα και τη φωνή μας.
Πως αναπτύσουμε τα επιχειρήματά μας και πως εξασκούμε τη μνήμη μας. Τι εκφράζουν οι κινήσεις μας και ποια είναι η σημασία του βλέματος σε μια ομιλία.
Τι πρέπει να ξέρουμε για να μπορούμε να διδάξουμε ένα μάθημα, να πουλήσουμε ένα προϊόν, να επηρεάσουμε γενικά ένα οποιοδήποτε ακροατήριο.

9,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πως προετοιμάζουμε μια ομιλία, πως την αποδίδουμε, πως ξεπερνάμε το τρακ και πως ελέγχουμε τα συναισθήματα και τη φωνή μας. Πως αναπτύσουμε τα επιχειρήματά μας και πως εξασκούμε τη μνήμη μας. Τι εκφράζουν οι κινήσεις μας και ποια είναι η σημασία του βλέματος σε μια ομιλία. Τι πρέπει να ξέρουμε για να μπορούμε να διδάξουμε ένα μάθημα, να πουλήσουμε ένα προϊόν, να επηρεάσουμε γενικά ένα οποιοδήποτε ακροατήριο. Οι "Αγαπημένοι της Πολύμνιας", της μούσας που προστάτευε τον προφορικό λόγο, είναι όλοι όσοι μπορούν ν' απαντήσουν σωστά στα παραπάνω ερωτήματα. Όλοι όσοι γνωρίζουν να χειρίζονται τον λόγο έτσι ώστε να μπορούν να συγκινούν, να διεκδικούν, να πείθουν. "Η Ρητορική Τέχνη στην καθημερινή ζωή" είναι ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να κάνει κάθε αναγνώστη του "αγαπημένο της Πολύμνιας".
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-02-1711-4
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελένη Καλλία είναι ηθοποιός, μέλος του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Νομικά, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και θέατρο στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη. ΄Εχει ασχοληθεί επανειλημμένα με την ιστορία του Ελληνικού Θεάτρου, σε σειρές εκπομπών στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. ΄Αρθρα της για το θέατρο έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό "Θεατρικά". Συνεντέυξεις από ανθρώπους της Τέχνης περιλαμβάνει το βιβλίο της "Θέλω να μάθω περισσότερα για σας" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Παπαζήση".

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-02-1711-4
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο