Product

Η σιωπή των ζώων

Product

Η σιωπή των νεκρών

Η σιωπή των κομμουνιστών

Κωδικός:
75836
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

"Συλλογίζομαι τώρα τη σιωπή των πρώην κομμουνιστών. Τι απέγιναν εκείνα τα εκατομμύρια των Ιταλών κομμουνιστών της δεκαετίας του '80 και τι σκέφτονται σήμερα;".
Φεντερίκα Μοντεβέκι.
Αυτό το κρίσιμο ερώτημα έγινε αντικείμενο μιας ανταλλαγής επιστολών ανάμεσα στον Βιτόριο Φόα, τη Μύριαμ Μαφάι και τον Αλφρέντο Ράιχλιν που θυμούνται το παρελθόν, διερωτώμενοι για το μέλλον. Ήρεμες και στοχαστικές επιστολές που σε κερδίζουν με τον ταπεινό τους λόγο και τη νοσταλγική τους υπενθύμιση για τους γεμάτους πάθος αγώνες στις δεκαετίες που πέρασαν.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Συλλογίζομαι τώρα τη σιωπή των πρώην κομμουνιστών. Τι απέγιναν εκείνα τα εκατομμύρια των Ιταλών κομμουνιστών της δεκαετίας του '80 και τι σκέφτονται σήμερα;". Φεντερίκα Μοντεβέκι. Αυτό το κρίσιμο ερώτημα έγινε αντικείμενο μιας ανταλλαγής επιστολών ανάμεσα στον Βιτόριο Φόα, τη Μύριαμ Μαφάι και τον Αλφρέντο Ράιχλιν που θυμούνται το παρελθόν, διερωτώμενοι για το μέλλον. Ήρεμες και στοχαστικές επιστολές που σε κερδίζουν με τον ταπεινό τους λόγο και τη νοσταλγική τους υπενθύμιση για τους γεμάτους πάθος αγώνες στις δεκαετίες που πέρασαν. Στο σύνολό του, το βιβλίο «Η σιωπή των κομμουνιστών», είναι μια ανατομία της βαθιάς κρίσης που περνά στη γειτονική μας Ιταλία η αριστερά. Ταυτόχρονα μπορεί να ανοίξει στους κόλπους του ελληνικού προοδευτικού κινήματος έναν διάλογο όμοιο με εκείνον που είχε την πρωτοβουλία να προκαλέσει ο Βιτόριο Φόα.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-369-068-6
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-369-068-6
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο