Product

Η στρατηγική της επικοινωνίας

Product

Η στρατηγική της Κίνας

Η στρατηγική της επιτυχίας

Κωδικός:
60954
Manufacturer: 
Description: 

"Ο Τζιμ αντιλαμβάνεται την επιτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την ηγεσία με έναν σπάνιο τρόπο. Και αυτή η βαθιά γνώση τον έχει βοηθήσει να δημιουργήσει έναν από τους αποτελεσματικότερους επιχειρηματικούς οργανισμούς στον κόσμο. "Η Στρατηγική της Επιτυχίας" αποτελεί ένα έξοχο πλάνο για την προσωπική σας ανάπτυξη, επειδή παίρνει τριάντα χρόνια πείρας και γνώσης και τα αποκρυσταλλώνει σε ένα ευκολοδιάβαστο, επίτομο έργο."

(από τον πρόλογο του John Maxwell

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Ο Τζιμ αντιλαμβάνεται την επιτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την ηγεσία με έναν σπάνιο τρόπο. Και αυτή η βαθιά γνώση τον έχει βοηθήσει να δημιουργήσει έναν από τους αποτελεσματικότερους επιχειρηματικούς οργανισμούς στον κόσμο. "Η Στρατηγική της Επιτυχίας" αποτελεί ένα έξοχο πλάνο για την προσωπική σας ανάπτυξη, επειδή παίρνει τριάντα χρόνια πείρας και γνώσης και τα αποκρυσταλλώνει σε ένα ευκολοδιάβαστο, επίτομο έργο." (από τον πρόλογο του John Maxwell
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7977-16-5
Book pages: 
197
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Σέρρες
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζέιμς Μ. Ντόρναν είναι μέντορας ορισμένων από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο. Λαμπρός στην ικανότητα του να χαράσσει στρατηγική, δημιούργησε την εταιρεία Network TwentyOne, η οποία παρέχει επιχειρηματική υποστήριξη και ηγετική ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει γίνει πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Wall Street Journal και σε άλλες οικονομικές εκδόσεις. Είναι ένας επιχειρηματίας με διεθνή δραστηριότητα, που δίνει ομιλίες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική. Ο Ντόρναν σπούδασε αεροναυπηγός στο πανεπιστήμιο Περντιου και εργάστηκε στην αμερικανική αεροπορική Βιομηχανία προτού ξεκινήσει τη δική του επιχειρηματική δραστηριότητα το 1970. Στο βιβλίο "Η Στρατηγική της Επιτυχίας" προσθέτει την οξυδέρκεια του αναλυτικού μυαλού του στην αδιαμφισβήτητη επικύρωση που του παρέχει η πείρα.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7977-16-5
Book pages: 
197
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Σέρρες
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο