Product

Η τέχνη της εικόνας

Product

Η τέχνη της έκθεσης

Η τέχνη της ειρήνης στον εργασιακό χώρο

Κωδικός:
129062
Manufacturer: 
Description: 

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο βιβλίο για κάθε στέλεχος που θέλει να εξασφαλίσει μια αποδοτική σχέση με τους συνεργάτες του. Ένας συνοπτικός και πολύτιμος οδηγός συμπεριφοράς με πολιτικές που σας βοηθούν να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να εξασφαλίσετε την ειρήνη στον εργασιακό σας χώρο.

Στο www.hre.gr/ Η βιβλιοθήκη μας/ Οδηγός εργασιακών κανόνων, χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που θα βρείτε στο βιβλίο για να έχετε πρόσβαση στον Οδηγό Εργασιακών Κανόνων με όλες τις επικαιροποιήσεις.

18,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο βιβλίο για κάθε στέλεχος που θέλει να εξασφαλίσει μια αποδοτική σχέση με τους συνεργάτες του. Ένας συνοπτικός και πολύτιμος οδηγός συμπεριφοράς με πολιτικές που σας βοηθούν να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να εξασφαλίσετε την ειρήνη στον εργασιακό σας χώρο. Στο www.hre.gr/ Η βιβλιοθήκη μας/ Οδηγός εργασιακών κανόνων, χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που θα βρείτε στο βιβλίο για να έχετε πρόσβαση στον Οδηγό Εργασιακών Κανόνων με όλες τις επικαιροποιήσεις.
Subtitle: 
Για υψηλές επιδόσεις και αρμονική συνεργασία
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-218-557-0
Book pages: 
371
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βαρβάρα Χ. Ασημακοπούλου είναι πτυχιούχος Χημείας από το Πανεπιστήμιο Πάτρας, κάτοχος Business Administration Diploma από το Universite Catholiue de Louvrain-La-Neuve του Βελγίου και ΜΒΑ από το Alda Graduate Business School. Εργάζεται ως σύμβολος, με κύρια πεδία δραστηριότητας την εξεύρεση και επιλογή στελεχών, την εκπαίδευση και τη συμβουλευτική καριέρας.
Έχει εργαστεί σε πολλές εταιρείες, όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., η Atmel Hellas S.A., η Mapfre Asistencia SA, η CMA Hellas SA κ.ά. Στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως στέλεχος Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού στην ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε όλες τις λειτουργίες Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως η επιλογή, η αξιολόγηση και οργάνωση, η ανάπτυξη και εκπαίδευση, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή συστημάτων αμοιβών και παροχών, η εργατική νομοθεσία και το coaching. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια και σεμινάρια της ειδικότητάς της. Πολλά άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στον Οικονομικό Τύπο.

Subtitle: 
Για υψηλές επιδόσεις και αρμονική συνεργασία
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-218-557-0
Book pages: 
371
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο