Product

Η τέχνη της σωματικής έκφρασης

Product

Η τέχνη της υποκίνησης

Η τέχνη της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας

Κωδικός:
114275
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο του Αndrew Boyd "Η τέχνη της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας" προσφέρει μια πλήρη και σε βάθος λεπτομερή αναφορά στον κόσμο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας μέσα από τα παρασκήνια της ΙΤΝ και του BBC.
Σε "ενσωματώνει" στα τηλεοπτικά συνεργεία και στην ατμόσφαιρα των τηλεοπτικών στούντιο των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών.
Βήμα βήμα σε πληροφορεί για:
- την προετοιμασία και γραφή του ρεπορτάζ και των συνεντεύξεων,
- τη μαγνητοσκόπηση σκηνών και το editing,
- τη συλλογή και ιεράρχηση των ειδήσεων,
- την παρουσίαση τους

21,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο του Αndrew Boyd "Η τέχνη της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας" προσφέρει μια πλήρη και σε βάθος λεπτομερή αναφορά στον κόσμο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας μέσα από τα παρασκήνια της ΙΤΝ και του BBC. Σε "ενσωματώνει" στα τηλεοπτικά συνεργεία και στην ατμόσφαιρα των τηλεοπτικών στούντιο των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών. Βήμα βήμα σε πληροφορεί για: - την προετοιμασία και γραφή του ρεπορτάζ και των συνεντεύξεων, - τη μαγνητοσκόπηση σκηνών και το editing, - τη συλλογή και ιεράρχηση των ειδήσεων, - την παρουσίαση τους - τη δημιουργία ενός πλήρους τηλεοπτικού δελτίου. Είναι ένα πρακτικό εγχειρίδιο αναγκαίο για όποιον θέλει να ασχοληθεί ή ασχολείται με την τηλεοπτική δημοσιογραφία. Για όσους θέλουν να πληροφορηθούν τα παρασκήνια της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας το βιβλίο προσφέρει μια ευχάριστη και περιεκτική περιήγηση.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-382-725-8
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αndrew Boyd, δημοσιογράφος του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του διαδικτύου, είναι ένας πολυβραβευμένος δάσκαλος της δημοσιογραφίας κι ένας από τους σημαντικούς τηλεοπτικούς ρεπόρτερ.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-382-725-8
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο