Product

Η φύση των πράξεων των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου του δημόσιου τομέα

Product

Η φυσική αγωγή στην αρχή του 21ου αιώνα

Η φύση, ο άνδρας και η γυναίκα

Κωδικός:
195754
Description: 

Με λόγο ποιητικό και φιλοσοφικό, ο συγγραφέας του "Δρόμου του Ζεν", βλέπει τον έρωτα σαν μια πράξη ιερή, που επιτρέπει στους εραστές να ξεφύγουν από τα άγχη της καθημερινότητας και την παγίδα της συμβατικής ζωής, και να επιλέξουν την επανένταξή τους στη Φύση.

Ο πολιτισμός μας, λέει ο Άλαν Ουάτς, χαρακτηρίζεται από μια εχθρική στάση απέναντι στη Φύση, κι εδώ ακριβώς εντοπίζονται οι ρίζες του άγχους και της μοναξιάς, αλλά της απομάκρυνσής μας από την ουσία του έρωτα.

10,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με λόγο ποιητικό και φιλοσοφικό, ο συγγραφέας του "Δρόμου του Ζεν", βλέπει τον έρωτα σαν μια πράξη ιερή, που επιτρέπει στους εραστές να ξεφύγουν από τα άγχη της καθημερινότητας και την παγίδα της συμβατικής ζωής, και να επιλέξουν την επανένταξή τους στη Φύση. Ο πολιτισμός μας, λέει ο Άλαν Ουάτς, χαρακτηρίζεται από μια εχθρική στάση απέναντι στη Φύση, κι εδώ ακριβώς εντοπίζονται οι ρίζες του άγχους και της μοναξιάς, αλλά της απομάκρυνσής μας από την ουσία του έρωτα. Ο μεγάλος στοχαστής υποδεικνύει ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι σε θέση να ελέγξει τη Φύση. Το μόνο που μπορεί, για να απολαμβάνει τη ζωή, είναι να νιώσει μέρος της Φύσης, και να αποδεχθεί πως όλα τα φαινόμενα είναι αδιαχώριστα και αλληλένδετα με τα συμβάντα. Η καλλιέργεια των αισθήσεων στον έρωτα είναι προϋπόθεση για την επανένταξη του Ανθρώπου στη Φύση, και αναγκαία συνθήκη για τον εξανθρωπισμό της καθημερινής ζωής και τη βελτίωση των ερωτικών σχέσεων.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-5103-05-2
Book pages: 
186
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-5103-05-2
Book pages: 
186
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο