Product

Η φύση του χώρου και του χρόνου

Product

Η φύση των ελληνικών μύθων

Η φύση των διαπραγματεύσεων

Κωδικός:
84203
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η ανταλλαγή επιχειρημάτων μεταξύ δυο ομάδων ή δυο ανθρώπων, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν το μέγιστο όφελος για τη δική του πλευρά, αποτελεί τη φύση της διαπραγμάτευσης, που είναι κεντρικός παράγοντας της ζωής μας. Διαπραγματευόμαστε την τιμή κάθε προϊόντος ή περιουσιακού στοιχείου που αγοράζουμε ή πουλάμε, την αμοιβή που εισπράττουμε ή πληρώνουμε, ακόμη και την πορεία των προσωπικών μας σχέσεων.

26,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ανταλλαγή επιχειρημάτων μεταξύ δυο ομάδων ή δυο ανθρώπων, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν το μέγιστο όφελος για τη δική του πλευρά, αποτελεί τη φύση της διαπραγμάτευσης, που είναι κεντρικός παράγοντας της ζωής μας. Διαπραγματευόμαστε την τιμή κάθε προϊόντος ή περιουσιακού στοιχείου που αγοράζουμε ή πουλάμε, την αμοιβή που εισπράττουμε ή πληρώνουμε, ακόμη και την πορεία των προσωπικών μας σχέσεων. Το βιβλίο πραγματεύεται τις σημαντικότερες έννοιες και θεωρίες της ψυχολογίας της διαπραγμάτευσης, των συναλλαγών και, εντέλει, των συμφωνιών. Περιγράφει τη δυναμική των διαπροσωπικών συγκρούσεων ή των διαφωνιών μεταξύ ομάδων και προτείνει τρόπους σύγκλισης των απόψεων και γεφύρωσης των συμφερόντων, έτσι ώστε και οι δυο διαπραγματευόμενες πλευρές να αντλούν ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. Διότι το μυστικό της αποδοτικής διαπραγμάτευσης, υποστηρίζουν οι συγγραφείς, είναι ο εντοπισμός και η αξιοποίηση των κοινών σημείων που πάντοτε υπάρχουν μεταξύ δυο πλευρών, οι οποίες εκ πρώτης όψεως έχουν σαφώς αντικρουόμενα συμφέροντα. Πρόσφατα γεγονότα και σύγχρονα μέσα έχουν ενσωματωθεί στο κείμενο με σκοπό να γίνει επίκαιρο και ευχάριστο στην ανάγνωση.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-339-Χ
Book pages: 
423
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ρόι Λουίτσκι είναι καθηγητής στο Max M. Fisher College of Business του Ohio State University. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και επιστημονικών άρθρων και έχει βραβευτεί από την Organizational Behavior Teaching Society για τη διδακτική συμβολή του σε θέματα διαπραγματεύσεων και επίλυσης διαφορών.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-339-Χ
Book pages: 
423
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο