Product

Η χαμένη αλεπού

Product

Η χαμένη ανθρωπότητα

Η χαμένη Αλφαβήτα

Κωδικός:
138210
Manufacturer: 
Description: 

Oι μικροί αναγνώστες αυτού του βιβλίου θα ζήσουν μια συναρπαστική πειρατική περιπέτεια μαζί με τον πειρατή Αλφαβήτα, που ξεκινά ένα ταξίδι στα πέρατα της γης, για να μαζέψει τα γράμματα που σκορπίστηκαν στο βυθό της θάλασσας...

Η "Χαμένη Αλφαβήτα" είναι ιδανική για:
- θεατρική παράσταση - μιούζικαλ
- karaoke
- κουκλοθεατρική παράσταση
- χορευτική παράσταση
- δραματοποίηση
- θεατρικό παιχνίδι
- αφήγηση παραμυθιού με τη βοήθεια cd κ.ά.

14,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Oι μικροί αναγνώστες αυτού του βιβλίου θα ζήσουν μια συναρπαστική πειρατική περιπέτεια μαζί με τον πειρατή Αλφαβήτα, που ξεκινά ένα ταξίδι στα πέρατα της γης, για να μαζέψει τα γράμματα που σκορπίστηκαν στο βυθό της θάλασσας... Η "Χαμένη Αλφαβήτα" είναι ιδανική για: - θεατρική παράσταση - μιούζικαλ - karaoke - κουκλοθεατρική παράσταση - χορευτική παράσταση - δραματοποίηση - θεατρικό παιχνίδι - αφήγηση παραμυθιού με τη βοήθεια cd κ.ά. Το βιβλίο συνοδεύεται από μουσικό cd στο οποίο υπάρχουν πρωτότυπα τραγούδια, με στόχο να βοηθήσουν τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς που πιστεύουν στη μάθηση μέσω της ψυχαγωγίας.
Subtitle: 
Οι πειρατές της Μεσογείου είναι... του νηπιαγωγείου!: Θεατρικό παραμύθι με CD
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6660-13-3
Book pages: 
36
Book Dimensions: 
23χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Φωτεινή Τσάμπρα είναι πτυχιούχος αρχαιολόγος. Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι απόφοιτος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και μεταφράστρια της γαλλικής γλώσσας. Είναι υποψήφια διδάκτωρ, εργάστηκε σαν ερευνήτρια και δίδαξε στο Τμήμα Μουσειοπαιδαγωγικής Εκπαίδευσης και στο Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ακόμη, εργάστηκε σαν μουσειοπαιδαγωγός σε παιδικές εξοχές και στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ενώ παράλληλα διετέλεσε εισηγήτρια σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
Παράλληλα, από το 1988 έως και το 2004, εργάστηκε σε δημόσιες και ιδιωτικές κατασκηνώσεις (στους τομείς: ψυχαγωγία, χειροτεχνία) και συμμετείχε για πολλά χρόνια σαν ψυχαγωγός σε ιδιωτική επιχείρηση με ιδιαίτερες ανάγκες και έγραψε παραμύθια σε γραφή Braille.
Εκπονεί πρωτότυπα προγράμματα μουσειολογικού - μουσειοπαιδαγωγικού ενδιαφέροντος, σε συνεργασία με πανεπιστήμια, σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά), πινακοθήκες, μουσεία καθώς και ιστορικούς - αρχαιολογικούς χώρους και ασχολείται με τη συγγραφή παραμυθιών, στίχων, θεατρικών έργων και βιβλίων για παιδιά.

Subtitle: 
Οι πειρατές της Μεσογείου είναι... του νηπιαγωγείου!: Θεατρικό παραμύθι με CD
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6660-13-3
Book pages: 
36
Book Dimensions: 
23χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο