Product

Η χαρά να μη δουλεύεις

Product

Η χαρά της ανακάλυψης

Η χαρά να πετάς

Κωδικός:
64465
Manufacturer: 
Description: 

Όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν ως μεταφορικό μέσο το αεροπλάνο, για λόγους είτε επαγγελματικούς είτε προσωπικούς. Πολλοί υποφέρουν από πετοφοβία και μπαίνουν δύσκολα στο αεροπλάνο -μερικοί, μάλιστα, δεν μπαίνουν καθόλου. Καριέρες υφίστανται πλήγματα, γάμοι διαλύονται, προβλήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους. Ο άνθρωπος, ωστόσο, γεννιέται ατρόμητος. Το φόβο και προπάντων την πετοφοβία μάς την μαθαίνουν. Μα ό,τι μας έμαθαν, μπορούμε να το ξε-μάθουμε· ειδικά τον φόβο του αγνώστου, έναν φόβο στον οποίο έχει τις ρίζες της η πετοφοβία. Ο Victor W.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν ως μεταφορικό μέσο το αεροπλάνο, για λόγους είτε επαγγελματικούς είτε προσωπικούς. Πολλοί υποφέρουν από πετοφοβία και μπαίνουν δύσκολα στο αεροπλάνο -μερικοί, μάλιστα, δεν μπαίνουν καθόλου. Καριέρες υφίστανται πλήγματα, γάμοι διαλύονται, προβλήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους. Ο άνθρωπος, ωστόσο, γεννιέται ατρόμητος. Το φόβο και προπάντων την πετοφοβία μάς την μαθαίνουν. Μα ό,τι μας έμαθαν, μπορούμε να το ξε-μάθουμε· ειδικά τον φόβο του αγνώστου, έναν φόβο στον οποίο έχει τις ρίζες της η πετοφοβία. Ο Victor W. Ziegler μάς ανοίγει δρόμους που, μέσα από συστηματικές σωματικές και πνευματικές ασκήσεις, οδηγούν στην υπέρβαση του φόβου και στη χαρά να πετάς.
Subtitle: 
Νικώντας τον φόβο της πτήσης
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-490-037-4
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Γεννημένος το 1948, στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Ελβετία, όπου και φοίτησε στη Σχολή Διερμηνέων της Ζυρίχης. Από το 1979 είναι Υπεύθυνος Διαφήμισης της Austrian Airlines , της κρατικής αεροπορικής εταιρίας της Αυστρίας. Επαγγελματικά καθήκοντα τον οδήγησαν στη Σαουδική Αραβία, όπου και είναι Διευθυντής της Austrian Airlines από το 1994. Έχει γράψει τα βιβλία Saudi Arabia - Im Herzen - Secret Beauty - Freude am Fliegen (Σαουδική Αραβία - Μες στην καρδιά μου - Κρυμμένη ομορφιά- Η χαρά να πετάς).

Subtitle: 
Νικώντας τον φόβο της πτήσης
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-490-037-4
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο