Product

Η χαρά της τεμπελιάς

Product

Η χαρά του stress

Η χαρά της φιλίας για παιδιά

Κωδικός:
146560
Description: 

Παρακολουθώντας το πώς χτίζουν τις φιλίες τους τα μικρά παιδιά, παίρνουμε σοφά μαθήματα. Ανοίγονται αμέσως, δίνουν το ένα στο άλλο ευκαιρίες, επενδύουν τα πάντα στην πολύτιμη και μοναδική εκείνη στιγμή που είναι μαζί και ανταλλάσσουν αγκαλιές όποτε τους δοθεί η ευκαιρία. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά της πραγματικής φιλίας.

10,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Παρακολουθώντας το πώς χτίζουν τις φιλίες τους τα μικρά παιδιά, παίρνουμε σοφά μαθήματα. Ανοίγονται αμέσως, δίνουν το ένα στο άλλο ευκαιρίες, επενδύουν τα πάντα στην πολύτιμη και μοναδική εκείνη στιγμή που είναι μαζί και ανταλλάσσουν αγκαλιές όποτε τους δοθεί η ευκαιρία. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά της πραγματικής φιλίας. Ο συγγραφέας Μπράντλεϊ Τρέβορ Γκριβ μας έχει αποδείξει επανειλλημμένα ότι ξέρει καλά πώς να προσελκύει ακόμα και τους πιο μικρούς αναγνώστες χρησιμοποιώντας τον πολυβραβευμένο συνδυασμό χαριτωμένων φωτογραφιών διαφόρων ζώων μαζί με τον εύγλωττο και χιουμοριστικό του λόγο. Ενισχύει αυτά που είναι ήδη χαραγμένα στις καρδιές των μικρών παιδιών: ότι φιλία σημαίνει αγάπη, αφοσίωση, πίστη και, πάν' απ' όλα, κέφι. Aναλύει στα παιδιά το μεγαλείο της φιλίας και τους αποδεικνύει ότι χτίζοντας μια σωστή φιλία, έχουν πάντα κάποιον να του εκμυστηρεύονται τα μυστικά τους, να τους στηρίζει στις δύσκολες στιγμές τους και να τους νοιάζεται πραγματικά. Aλλά κυρίως έναν διασκεδαστικό σύντροφο για το παιχνίδι που μαζί του μοιράζονται μαγικές στιγμές γεμάτες ευτυχία, ξεγνοιασιά και χαρά για πάντα.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-535-562-0
Book pages: 
97
Book Dimensions: 
16χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μπράντλι Τρέβορ Γκριβ, εκτός από συγγραφέας συναρπαστικών και ψυχαγωγικών βιβλίων, αρκετά από τα οποία έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα μπεστ σέλερ, τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α., είναι επίσης καλλιτέχνης, σκιτσογράφος, δημιουργός και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων, σχεδιαστής επίπλων και παιχνιδιών, σεναριογράφος και πρώην αλεξιπτωτιστής.
Ζει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-535-562-0
Book pages: 
97
Book Dimensions: 
16χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο