Product

Ηλιοβασίλεμα στην Ατλαντίδα

Product

Ηλιοβασίλεμα στο Μετζάο

Ηλιοβασίλεμα στην Κεϋλάνη

Κωδικός:
72674
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Έβρεχε τη μέρα που γεννήθηκε η Λίζι. Σαν δώρο η τρυφερή βροχή έφερε τη Λίζι στους γονείς της. Δώρο και για τον μικρούλη Σάντι, το ξυπόλυτο χαμίνι που είχε τα γενέθλιά του εκείνη την ίδια μέρα. Οι δυο τους θα γίνονταν καλύτεροι φίλοι, αποφάσισε. Και κάποια μέρα, θα έφευγε για την Αγγλία.

16,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Έβρεχε τη μέρα που γεννήθηκε η Λίζι. Σαν δώρο η τρυφερή βροχή έφερε τη Λίζι στους γονείς της. Δώρο και για τον μικρούλη Σάντι, το ξυπόλυτο χαμίνι που είχε τα γενέθλιά του εκείνη την ίδια μέρα. Οι δυο τους θα γίνονταν καλύτεροι φίλοι, αποφάσισε. Και κάποια μέρα, θα έφευγε για την Αγγλία. Τα χρόνια περνούν. Η Λίζι και ο Σάντι γίνονται πράγματι φίλοι. Μεγαλώνουν μαζί αγνοώντας τα συνταρακτικά γεγονότα που συγκλονίζουν την Κεϋλάνη, τις αδικίες που κατατρέχουν τους ντόπιους, τον πόλεμο που καταστρέφει την Ευρώπη. Δε σημαίνει τίποτε που ο πατέρας της Λίζι, ο άρχοντας, και η μητέρα του Σάντι, η υπηρέτρια, έγιναν εραστές. Η ζωή περνάει δίπλα τους αθόρυβα, και η αγάπη ανάμεσά τους μετράει ακόμη περισσότερο. Ένα γεγονός πέφτει σαν κεραυνός στην ήρεμη ζωή τους και αλλάξει τη μοίρα των δύο οικογενειών. Μια απροσδόκητη απόφαση φέρνει το αναπόφευκτο τέλος της ιστορίας. Είναι στη φύση του ανθρώπου να καταστρέφει αυτό που αγαπά περισσότερο από κάθετί, αυτό που ο ίδιος δημιούργησε; Ας ζήσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα! Ας χορέψουμε γελώντας κάτω απ' τη βροχή. Ας νιώσουμε τις λεπτές εξωτικές γεύσεις. Ας δώσουμε στη ζωή τη σημασία που πρέπει. Περνάει τόσο γρήγορα! Ένα γλυκύτατο βιβλίο όλο αγάπη και ακλόνητη εμπιστοσύνη στην αξία της ζωής!
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-274-406-5
Book pages: 
424
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κάρεν Ρόμπερτς γεννήθηκε το 1966 στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα, όπου και μεγάλωσε. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως διαφημίστρια, μέχρι που αποφάσισε να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στη συγγραφή βιβλίων. Σήμερα ζει στην Καλιφόρνια μαζί με τον άντρα της και το γιο της.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-274-406-5
Book pages: 
424
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο