Product

Ημερολόγιο 2009: Barbie & το διαμαντένιο κάστρο

Product

Ημερολόγιο 2009: Forever Friends

Ημερολόγιο 2009: Feng Shui

Κωδικός:
135409
Manufacturer: 
Description: 

Καινούργια χρονιά, καινούργια μυστικά ευτυχίας.
Τι θα σας δώσει αυτό το ημερολόγιο; Κατ' αρχάς μια συνοπτική ανάλυση του φενγκ σούι, για να ξέρετε τι κάνετε. Στη συνέχεια θα σας δείξει τον τρόπο να φέρνετε την ενεργειακή αρμονία

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Καινούργια χρονιά, καινούργια μυστικά ευτυχίας. Τι θα σας δώσει αυτό το ημερολόγιο; Κατ' αρχάς μια συνοπτική ανάλυση του φενγκ σούι, για να ξέρετε τι κάνετε. Στη συνέχεια θα σας δείξει τον τρόπο να φέρνετε την ενεργειακή αρμονία σε ένα χώρο εξισορροπώντας τα πέντε στοιχεία και τις ενέργειες του γιν και του γιανγκ. Μια ισορροπία που θα την αισθανθείτε αμέσως, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή θα αλλάξει η ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο σας. Θα βρείτε ποιες είναι οι κατάλληλες για εσάς τυχερές κατευθύνσεις και οι ευνοϊκές περιοχές του σπιτιού σας. Θα δείτε πόσο ταιριάζετε με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και πόσο σας "πάνε" ενεργειακά οι χώροι όπου κατοικείτε και εργάζεστε. Και σε ποια σημεία τους θα πρέπει να επεμβαίνετε ανάλογα με τις επιδιώξεις σας. Αλλά και τι επίδραση θα έχουν σε αυτούς τους χώρους οι ενέργειες της φετινής χρονιάς. Και τέλος, ημέρα με την ημέρα, θα μάθετε να αξιοποιείτε τα μυστικά του φενγκ σούι, για να έχετε στη ζωή σας αγάπη, υγεία, αφθονία και καλοτυχία σε όλους τους τομείς. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
365 συμβουλές για κάθε μέρα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6866-01-7
Book pages: 
169
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βασιλική Τζουράκη σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ, αλλά εργάστηκε κυρίως ως δημοσιογράφος. Συνεργάστηκε με πολλά πανελλαδικής κυκλοφορίας έντυπα και υπήρξε διευθύντρια του περιοδικού "Avantage". Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί κυρίως πάνω σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας, εναλλακτικών θεραπειών και αρχιτεκτονικής. Έχει επίσης γράψει το βιβλίο "Γιατρέ μου, γίνονται θαύματα;" (Εκδ. Μύρτος). Με το φενγκ σούι ασχολείται την τελευταία δεκαετία, γι' αυτό σε εποχές που ήταν μια εντελώς άγνωστη έννοια - και σήμερα στις μελέτες της το συνδυάζει με τις αρχές της σύγχρονης ψυχολογίας του χώρου.

Subtitle: 
365 συμβουλές για κάθε μέρα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6866-01-7
Book pages: 
169
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο