Product

Θέλω να μάθω για το σεξ

Product

Θέλω να μάθω περισσότερα για σας

Θέλω να μάθω για το σεξ

Κωδικός:
132594
Description: 

Το "Θέλω να μάθω γα το σεξ" βοηθάει τα μικρά παιδιά να προσεγγίσουν το θέμα του σεξ με τρόπο απλό, τρυφερό και ξεκάθαρο. Αποτελεί επίσης ένα πολύτιμο βοήθημα για τους γονείς και τους προσφέρει τις κατάλληλες απαντήσεις στις παιδικές απορίες που δημιουργούν αμηχανία.

Το βιβλίο πραγματεύεται ζητήματα όπως οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σχέσεις, οι ανατομικές διαφορές μεταξύ αντρών και των γυναικών, οι μεταβολές του σώματος στην εφηβεία, η γονιμοποίηση και η εγκυμοσύνη, ο τοκετός ή οι εσφαλμένες απόψεις γύρω από το σεξ.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Θέλω να μάθω γα το σεξ" βοηθάει τα μικρά παιδιά να προσεγγίσουν το θέμα του σεξ με τρόπο απλό, τρυφερό και ξεκάθαρο. Αποτελεί επίσης ένα πολύτιμο βοήθημα για τους γονείς και τους προσφέρει τις κατάλληλες απαντήσεις στις παιδικές απορίες που δημιουργούν αμηχανία. Το βιβλίο πραγματεύεται ζητήματα όπως οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σχέσεις, οι ανατομικές διαφορές μεταξύ αντρών και των γυναικών, οι μεταβολές του σώματος στην εφηβεία, η γονιμοποίηση και η εγκυμοσύνη, ο τοκετός ή οι εσφαλμένες απόψεις γύρω από το σεξ. Με έξοχη εικονογράφηση, το βιβλίο αυτό, έργο μιας ομάδας Ισπανών που ειδικεύονται σε θέματα κλινικής σεξολογίας, είναι ένας άριστος οδηγός για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, μαθαίνοντας ταυτόχρονα να ανακαλύπτουμε τις βιολογικές διαφορές και τις ψυχολογικές ιδιαιτερότητες που μας καθιστούν μοναδικούς.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-03-4592-9
Book pages: 
105
Book Dimensions: 
30χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-03-4592-9
Book pages: 
105
Book Dimensions: 
30χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο