Product

Θέματα γυναικολογικής ενδοσκόπησης

Product

Θέματα διανόησης

Θέματα δημόσιου ιδιωτικού & ασφαλιστικού δικαίου

Κωδικός:
122180
Description: 

Με το βιβλίο αυτό, επιχειρείται μια σύνθεση ερωτήσεων και απαντήσεων, που άπτονται αφενός του Ιδιωτικού Δικαίου ( Αστικό - Εμπορικό ), αφετέρου του Δημοσίου Δικαίου ( Συνταγματικό - Διοικητικό ) καθώς επίσης και του Ασφαλιστικού Δικαίου.

Είναι μια προσπάθεια, που έχει σαν σκοπό να βοηθήσει κάθε υποψήφιο, ο οποίος στοχεύει να λάβει μια θέση στο Δημόσιο, μέσω του διαγωνισμού του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού ( ΑΣΕΠ ) ή του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με το βιβλίο αυτό, επιχειρείται μια σύνθεση ερωτήσεων και απαντήσεων, που άπτονται αφενός του Ιδιωτικού Δικαίου ( Αστικό - Εμπορικό ), αφετέρου του Δημοσίου Δικαίου ( Συνταγματικό - Διοικητικό ) καθώς επίσης και του Ασφαλιστικού Δικαίου. Είναι μια προσπάθεια, που έχει σαν σκοπό να βοηθήσει κάθε υποψήφιο, ο οποίος στοχεύει να λάβει μια θέση στο Δημόσιο, μέσω του διαγωνισμού του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού ( ΑΣΕΠ ) ή του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Τα θέματα που πραγματεύεται, μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων , φιλοδοξούν να συνδράμουν στην καλύτερη και ουσιαστικότερη κατανόηση, από τους εκάστοτε υποψηφίους διαγωνισμών ή τους φοιτητές, των νομικών κειμένων και διατάξεων, που αφορούν το Ιδιωτικό, Δημόσιο και Ασφαλιστικό Δίκαιο . Το βιβλίο αυτό στοχεύει στο να γίνει το απαραίτητο βοήθημα πάνω στην πρακτική εφαρμογή της θεωρητικής προσέγγισης των ανωτέρω Δικαίων και να αποτελέσει το μέσον για την επιτυχία των υποψηφίων στους διαγωνισμούς, που θα συμμετάσχουν ή των φοιτητών στις εξετάσεις των μαθημάτων τους στα επίμαχα Δίκαια στη Σχολή τους, μέσα σε έναν υγιή και θεμιτό ανταγωνισμό. Καλή επιτυχία!
Subtitle: 
Ερωτήσεις - απαντήσεις
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-445-203-7
Book pages: 
147
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Ερωτήσεις - απαντήσεις
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-445-203-7
Book pages: 
147
Publication Place: 
Αθήνα