Product

Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής

Product

Θέματα υδατικής και οικολογικής πολιτικής

Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής

Κωδικός:
101573
Manufacturer: 
Description: 

Τα κείμενα και τα άρθρα του παρόντος βιβλίου έχουν δημοσιευθεί στην πλειοψηφία τους στο περιοδικό "Γεύση", την περίοδο 1990-1992.
Βέβαια το βιβλίο αυτό είναι αδύνατο να διαπραγματευτεί όλα τα θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής· καταπιάνεται όμως με μερικά από τα πλέον βασικά και σύγχρονα.
Τα θέματα διατροφής και υγιεινής τροφίμων, απασχολούν καθημερινά όλο και περισσότερο τους πολίτες, γιατί είναι κοινή διαπίστωση ότι η βελτίωση της διατροφής μας, έχει άμεση σχέση με την υγεία και συμβάλλει στην καλυτέρευση της ζωής.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα κείμενα και τα άρθρα του παρόντος βιβλίου έχουν δημοσιευθεί στην πλειοψηφία τους στο περιοδικό "Γεύση", την περίοδο 1990-1992. Βέβαια το βιβλίο αυτό είναι αδύνατο να διαπραγματευτεί όλα τα θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής· καταπιάνεται όμως με μερικά από τα πλέον βασικά και σύγχρονα. Τα θέματα διατροφής και υγιεινής τροφίμων, απασχολούν καθημερινά όλο και περισσότερο τους πολίτες, γιατί είναι κοινή διαπίστωση ότι η βελτίωση της διατροφής μας, έχει άμεση σχέση με την υγεία και συμβάλλει στην καλυτέρευση της ζωής. Η προσπάθειά μας στα άρθρα αυτά, τόσο κατά την πρώτη τους γραφή στο περιοδικό "Γεύση", όσο και κατά την σημερινή δεύτερή τους γραφή, στόχευε στο να δώσουμε βασικές γνώσεις με κατανοητό τρόπο, χωρίς να απομακρυνθούμε, τόσο από την κριτική, όσο και την επιστημονική προσέγγιση. Με την έννοια αυτή, το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε επιστήμονες που ασχολούνται με τα θέματα αυτά, όσο και σε ενεργούς πολίτες-καταναλωτές. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-411-489-1
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Θωμάς Ε. Αλεξανδρόπουλος γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1957. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και στην Υγειονομική Σχολή Αθηνών. Κατόπιν δίδαξε στη Μέση Εκπαίδευση και στα ΤΕΙ. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκπομπές με θέμα τα τρόφιμα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά. Πάνω από 10 ερευνητικές του εργασίες έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια ή έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται εργαστηριακά με την υγιεινή τροφίμων στο Ινστιτούτο Υγιεινής Τροφίμων Αθηνών (ΙΥΤ). Σήμερα διευθύνει το εργαστήριο υγιεινής αλιευμάτων του ΙΥΤ.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-411-489-1
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο