Product

Θέματα υγείας και ασφάλειας της εργασίας για επιχειρήσεις β΄ κατηγορίας (αρθ. 2, Π.Δ. 294/1988)

Product

Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής

Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής

Κωδικός:
31915
Manufacturer: 
11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-405-426-0
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Θωμάς Ε. Αλεξανδρόπουλος γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1957. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και στην Υγειονομική Σχολή Αθηνών. Κατόπιν δίδαξε στη Μέση Εκπαίδευση και στα ΤΕΙ. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκπομπές με θέμα τα τρόφιμα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά. Πάνω από 10 ερευνητικές του εργασίες έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια ή έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται εργαστηριακά με την υγιεινή τροφίμων στο Ινστιτούτο Υγιεινής Τροφίμων Αθηνών (ΙΥΤ). Σήμερα διευθύνει το εργαστήριο υγιεινής αλιευμάτων του ΙΥΤ.

Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-405-426-0
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο