Product

Θα δω τη Σιγκαπούρη;

Product

Θα είμαι σπίτι τα Χριστούγεννα

Θα είμαι δίπλα σου

Κωδικός:
155153
Description: 

Η Κέιτ είναι µια τριαντάχρονη που ζει µια ανέµελη ζωή στο Λονδίνο. Το µόνο που την απασχολεί είναι να διατηρήσει τις ισορροπίες της καθώς ανεβαίνει ένα-ένα τα σκαλοπάτια της επιτυχίας στον κόσµο της τηλεόρασης.

Η Φιόνα είναι η "υπεύθυνη" µεγάλη αδελφή της Κέιτ - µε σύζυγο, δίδυµα αγόρια, σκύλο και τώρα... ένα πρόβληµα που θα φέρει στη ζωή της τα πάνω-κάτω.

14,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Κέιτ είναι µια τριαντάχρονη που ζει µια ανέµελη ζωή στο Λονδίνο. Το µόνο που την απασχολεί είναι να διατηρήσει τις ισορροπίες της καθώς ανεβαίνει ένα-ένα τα σκαλοπάτια της επιτυχίας στον κόσµο της τηλεόρασης. Η Φιόνα είναι η "υπεύθυνη" µεγάλη αδελφή της Κέιτ - µε σύζυγο, δίδυµα αγόρια, σκύλο και τώρα... ένα πρόβληµα που θα φέρει στη ζωή της τα πάνω-κάτω. Έτσι, η Κέιτ αποφασίζει να εγκαταλείψει τα µεγαλεπήβολα επαγγελµατικά της σχέδια επιστρέφοντας στην Ιρλανδία, στη χώρα που γεννήθηκε. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα πάρει τη θέση της αδελφής της παρότι δεν είναι γεννηµένη για καλή νοικοκυρά. Επιπλέον, ο πρώην φίλος της, που νόµιζε ότι είχε ξεπεράσει πριν από χρόνια, εµφανίζεται πάλι στη ζωή της για να την αναστατώσει. Τι έχει τελικά µεγαλύτερη σηµασία; Η αγάπη και η οικογένεια ή η καριέρα και η επιτυχία; Είναι αλήθεια ότι ο έρωτας µπορεί να ανθίσει ακόµη και στις πιο αντίξοες συνθήκες;
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-364-415-3
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-364-415-3
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο