Product

Θεολογικά ρεύματα στην τουρκοκρατία

Product

Θεολογικές προϋποθέσεις και ποιμαντική μετανοίας στον Ιερό Χρυσόστομο

Θεολογικές και παιδαγωγικές απόψεις στη διδασκαλία του Μεγάλου Βασιλείου

Κωδικός:
99474
Description: 

Η σειρά "Καινοτομίες στην εκπαίδευση" αποβλέπει να συμβάλει στη σθεναρή περιχάραξη του εκπαιδευτικού έργου και της διδακτικής πράξης των υποψηφίων και των υπηρετούντων διδασκόντων με δημοσιεύσεις σχετικών με την πραγμάτωση καινοτόμων θεμάτων. Η σειρά απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με τα εκπαιδευτικά δρώμενα

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σειρά "Καινοτομίες στην εκπαίδευση" αποβλέπει να συμβάλει στη σθεναρή περιχάραξη του εκπαιδευτικού έργου και της διδακτικής πράξης των υποψηφίων και των υπηρετούντων διδασκόντων με δημοσιεύσεις σχετικών με την πραγμάτωση καινοτόμων θεμάτων. Η σειρά απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με τα εκπαιδευτικά δρώμενα Η παρούσα εργασία παρουσιάζει με έναν ερμηνευτικό και κριτικό τρόπο ορισμένες από τις παιδαγωγικές, ανθρωπολογικές και θεολογικές απόψεις του Μ. Βασιλείου που άφησαν "εποχή" και επιχειρεί να δείξει τη διαχρονική τους αξία στον εκπαιδευτικό χώρο. Ειδικότερα, συζητούνται θέματα και ερωτήματα που αποτελούν και απαρτίζουν το οικοδόμημα της θεωρίας του, και που "παντρεύουν" αρμονικά και αγαστά την ελληνική και χριστιανική παιδεία. Η εργασία, που αποτελείται από τέσσερα κύρια κεφάλαια, παρουσιάζει και διασαφηνίζει, λοιπόν, θεματικές που μπορούν να φανούν χρήσιμες στον εκπαιδευτικό και το μαθητικό κόσμο, καθώς και σε όσους ασχολούνται με παρεμφερή θέματα.
Subtitle: 
Μια θεωρητική ανάλυση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-343-790-5
Book pages: 
155
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ανδρέας Μαυρίδης είναι εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, πτυχιούχος του Διδασκαλείου Θεσσαλονίκης "Δ. Γληνός", της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος της Θεολογικής Σχολής του ίδιου πανεπιστημίου, με ειδίκευση στην ιστορία της θεολογίας.

Subtitle: 
Μια θεωρητική ανάλυση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-343-790-5
Book pages: 
155
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο