Product

Θεραπευτική εσωτερικών νόσων

Product

Θεραπευτική μάλαξη

Θεραπευτική ιππασία και άτομα με ειδικές ανάγκες

Κωδικός:
201110
Description: 

Πόσο σημαντική τείνει να γίνει τα τελευταία χρόνια η Θεραπευτική Ιππασία στην αποθεραπεία και στην αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρίες;

Αυτό είναι το βασικό ερώτημα που καλείται να αναπτύξει αυτό το βιβλίο.

Την τελευταία δεκαετία ιδιαίτερα, μετά από έρευνες έχει αποδειχτεί πως η Θεραπευτική Ιππασία μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικότατο εργαλείο στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του ατόμου με αναπηρία.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πόσο σημαντική τείνει να γίνει τα τελευταία χρόνια η Θεραπευτική Ιππασία στην αποθεραπεία και στην αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρίες; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα που καλείται να αναπτύξει αυτό το βιβλίο. Την τελευταία δεκαετία ιδιαίτερα, μετά από έρευνες έχει αποδειχτεί πως η Θεραπευτική Ιππασία μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικότατο εργαλείο στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του ατόμου με αναπηρία. Η συνεργασία αυτής με τους άλλους τομείς της αποκατάστασης, όπως της φυσιοθεραπείας και της φυσικοθεραπείας επιφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.Η Θεραπευτική Ιππασία επιδεικνύεται για τις περισσότερες αναπηρίες και μεγάλη σημασία έχει να εφαρμόζεται από σωστά καταρτισμένους επιστήμονες. Η χαρά του ατόμου που βρίσκεται επάνω στο άλογο και στον χώρο του στίβου, η επαφή με το άλογο και τους ανθρώπους σε συνδυασμό με τις ασκήσεις θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Subtitle: 
Από τη θεωρία σε μικρά βήματα πράξης
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-93-6765-8
Book pages: 
116
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Σιάτιστα
Subtitle: 
Από τη θεωρία σε μικρά βήματα πράξης
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-93-6765-8
Book pages: 
116
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Σιάτιστα