Product

Θεωρία και πράξη της ομαδικής ψυχοθεραπείας

Product

Θεωρία και πράξη του εκκλησιαστικού δικαίου

Θεωρία και πράξη της παιδαγωγικής

Κωδικός:
133135
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς στον τομέα Παιδαγωγικής και Διδακτικής του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Πρόκειται για έναν κατατοπιστικό οδηγό που καλύπτει τις απαιτήσεις του διαγωνισμού, γραμμένο σε απλή και κατανοητή γλώσσα.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς στον τομέα Παιδαγωγικής και Διδακτικής του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Πρόκειται για έναν κατατοπιστικό οδηγό που καλύπτει τις απαιτήσεις του διαγωνισμού, γραμμένο σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Περιλαμβάνει: - Γενικά ψυχοπαιδαγωγικά και διδακτικά θέματα. - Περιεκτικούς πίνακες και γραφήματα που διευκολύνουν τη μελέτη. - Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που καλύπτουν την ύλη των εξετάσεων με τις απαντήσεις τους. - Θέματα παλαιότερων διαγωνισμών ΑΣΕΠ με τις απαντήσεις τους. - Αποσπάσματα νομοθετικών πλαισίων για την αποσαφήνιση της δομής και της λειτουργίας του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος. - Προτεινόμενη βιβλιογραφία για περαιτέρω μελέτη.
Subtitle: 
Για όλους τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς του ΑΣΕΠ
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-218-584-8
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Δέσποινα Βαρσαμή εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Διδάσκει λογοτεχνία και παιδαγωγικά σε τμήματα προετοιμασίας υποψηφίων για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή και δημοσίευση μονογραφιών, επιστημονικών άρθρων, μελετών και εγκυκλοπαιδικών λημμάτων φιλολογικού, ιστορικού και παιδαγωγικού περιεχομένου. Είναι συγγραφέας της μονογραφίας Περικλής και η ακμή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας (Περισκόπιο, 2004).

Subtitle: 
Για όλους τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς του ΑΣΕΠ
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-218-584-8
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο