Product

Θυμόμαστε, διδασκόμαστε, προχωράμε

Product

Θυμός

Θυμός

Κωδικός:
69266
Αuthor: 
Description: 

Καταλαβαίνεις τα συναισθήματά σου; Μπορείς να τα αντιμετωπίσεις και να ζήσεις μαζί τους; Όλοι μας αισθανόμαστε μερικές στιγμές απόρριψη, μοναξιά, ζήλια, θυμό ή φόβο. Διάβασε τις ιστορίες μέσα στα βιβλία αυτής της σειράς, και θα αναγνωρίσεις πολύ συχνά τα δικά σου συναισθήματα.
Οι ιστορίες αυτές θα σε ενθαρρύνουν να μιλήσεις για τα συναισθήματα και τα προβλήματά σου, σε διαβεβαιώνουν πόσο φυσικό είναι να έχεις αυτά τα συναισθήματα, και σε βοηθούν να κάνεις τα αρχικά βήματα για να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Καταλαβαίνεις τα συναισθήματά σου; Μπορείς να τα αντιμετωπίσεις και να ζήσεις μαζί τους; Όλοι μας αισθανόμαστε μερικές στιγμές απόρριψη, μοναξιά, ζήλια, θυμό ή φόβο. Διάβασε τις ιστορίες μέσα στα βιβλία αυτής της σειράς, και θα αναγνωρίσεις πολύ συχνά τα δικά σου συναισθήματα. Οι ιστορίες αυτές θα σε ενθαρρύνουν να μιλήσεις για τα συναισθήματα και τα προβλήματά σου, σε διαβεβαιώνουν πόσο φυσικό είναι να έχεις αυτά τα συναισθήματα, και σε βοηθούν να κάνεις τα αρχικά βήματα για να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-7400-10-0
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
21χ20
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-7400-10-0
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
21χ20
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο