Product

Ιδεογραφική σμίλη

Product

Ιδεοκρατία και ιστορική αιτιοκρατία

Ιδεοκατασκευές

Κωδικός:
72338
Manufacturer: 
Description: 

Δε χρειάζεται να διαθέτει κανείς λογοτεχνικό ταλέντο για να γράψει μια καλή και σωστή έκθεση.
Το πρόγραμμα Ιδεο/Κατασκευές, βοηθάει το μαθητή να αρχίσει, να αναπτύξει και να ολοκληρώσει κάθε θέμα. Με απλό και φιλικό τρόπο τον καθοδηγεί να εκφράσει τις σκέψεις του και να τις βάλει σε μία σειρά. Μετά τον βοηθά να βελτιώσει τη ροή και να κάνει την αφήγηση ή την περιγραφή του όσο πιο ενδιαφέρουσα μπορεί.
Διασκεδαστικό και πρωτότυπο "εργαλείο", χρησιμοποιεί εικόνες, γραφικά και ανθρώπινη ομιλία για να κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο και τη συνεργασία με το μαθητή ζωντανή.

36,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δε χρειάζεται να διαθέτει κανείς λογοτεχνικό ταλέντο για να γράψει μια καλή και σωστή έκθεση. Το πρόγραμμα Ιδεο/Κατασκευές, βοηθάει το μαθητή να αρχίσει, να αναπτύξει και να ολοκληρώσει κάθε θέμα. Με απλό και φιλικό τρόπο τον καθοδηγεί να εκφράσει τις σκέψεις του και να τις βάλει σε μία σειρά. Μετά τον βοηθά να βελτιώσει τη ροή και να κάνει την αφήγηση ή την περιγραφή του όσο πιο ενδιαφέρουσα μπορεί. Διασκεδαστικό και πρωτότυπο "εργαλείο", χρησιμοποιεί εικόνες, γραφικά και ανθρώπινη ομιλία για να κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο και τη συνεργασία με το μαθητή ζωντανή.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7995-00-7
Book Dimensions: 
25χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7995-00-7
Book Dimensions: 
25χ20
Publication Place: 
Αθήνα