Product

Ιδού βαδίζω προς Θείαν Κοινωνίαν!

Product

Ιδού η Ρόδος

Ιδού βαδίζω προς Θείαν Κοινωνίαν!

Κωδικός:
163423
Description: 

Το παρόν βιβλίο ασχολείται με το δυσάρεστο φαινόμενο, που παρατηρείται στους ναούς τις μεγάλες γιορτές της Χριστιανοσύνης, ιδίως τη Μ. Πέμπτη και το Μ. Σάββατο..., την κατά συρροήν προσέλευση των ενοριτών να κοινωνήσουν τα Άγια Μυστήρια "για το καλό" χωρίς να έχουν παρακολουθήσει ούτε καν τη Θ. Λειτουργία...
Το σοβαρότερο όμως απ' όλα είναι, ότι παρουσιάζονται μπροστά στο ποτήριο της Ζωής ανεξομολόγητοι και χωρίς συναίσθηση αλλαγής νου και συμπεριφοράς (μετάνοια).

4,79 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν βιβλίο ασχολείται με το δυσάρεστο φαινόμενο, που παρατηρείται στους ναούς τις μεγάλες γιορτές της Χριστιανοσύνης, ιδίως τη Μ. Πέμπτη και το Μ. Σάββατο..., την κατά συρροήν προσέλευση των ενοριτών να κοινωνήσουν τα Άγια Μυστήρια "για το καλό" χωρίς να έχουν παρακολουθήσει ούτε καν τη Θ. Λειτουργία... Το σοβαρότερο όμως απ' όλα είναι, ότι παρουσιάζονται μπροστά στο ποτήριο της Ζωής ανεξομολόγητοι και χωρίς συναίσθηση αλλαγής νου και συμπεριφοράς (μετάνοια). Η αγωνία και η μέριμνα για την άγνοια, που υπάρχει στον περισσότερο κόσμο σοβαρότατο και πλέον επείγον αυτό θέμα, δημιούργησαν την ποιμαντική ανάγκη να εκδοθεί το παρόν τεύχος με την ελπίδα, ότι θα συμβάλει στην διαφώτιση και καλλιέργεια του Ορθοδόξου πληρώματος της Εκκλησίας.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-98713-8-0
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-98713-8-0
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο