Product

Ινδία

Product

Ινδία μητέρα των λαών

Ινδία δια μέσου Ιορδανίας

Κωδικός:
84329
Manufacturer: 
Description: 

Birila
το βράδυ ο υπηρέτης σκούπισε από το πάτωμα του ναού
τις προσευχές και τα παρακάλια και τα πέταξε
με το φαράσι στον δρόμο.
Τότε η φωνή της Ναργκίς τα πήρε
τα πήγε στον κίτρινο κήπο
του απογεύματος της Jaisalmer
και αυτά εκεί ζούσανε ή πέθαιναν,
ευτυχισμένα...
Κόκκινα κάστρα, πολύχρωμοι μιναρέδες,
σκοτεινιασμένα παλάτια
καμινάδες, ναοί, αγορές
και χορταριασμένοι τουρμπέδες...

19,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Birila το βράδυ ο υπηρέτης σκούπισε από το πάτωμα του ναού τις προσευχές και τα παρακάλια και τα πέταξε με το φαράσι στον δρόμο. Τότε η φωνή της Ναργκίς τα πήρε τα πήγε στον κίτρινο κήπο του απογεύματος της Jaisalmer και αυτά εκεί ζούσανε ή πέθαιναν, ευτυχισμένα... Κόκκινα κάστρα, πολύχρωμοι μιναρέδες, σκοτεινιασμένα παλάτια καμινάδες, ναοί, αγορές και χορταριασμένοι τουρμπέδες...
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8263-37-9
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Σκόπελος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιορδάνης Στυλίδης γεννήθηκε στην πόλη Έδεσσα του νομού Πέλλας το 1959. Απόφοιτος της σχολής Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκει τα μαθήματα «Εισαγωγή στην Αρχιτεκτονική Ι, ΙΙ», «Σχεδιασμός χώρων μικρής κλίμακας και αντικειμένων», «Αρχιτεκτονική σύνθεση ΙΙΙ», «Αρχιτεκτονική σύνθεση ΙV» και «Επικοινωνία και Σχεδιασμός». Κατέχει, επίσης, το πτυχίο Οικονομικών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Πρώην Α.Β.Σ.Θ.).
Ως εικαστικός ακτιβιστής έχει στο ενεργητικό του 14 δέκα τέσσερεις ατομικές εκθέσεις καθώς και πολλαπλές συμμετοχές σε Μπιενάλε και Τριεννάλε στην Ευρώπη από το 1980.
Παράλληλα με το διδακτικό του έργο διοργανώνει, διευθύνει και συμμετέχει σε εκπαιδευτικά ταξίδια (Ινδία, Ομάν, Αίγυπτος, Νεπάλ, Γερμανία, Τουρκία, Συρία, Ιορδανία, Αυστρία, Ελβετία), συλλογικά εργαστήρια σχεδιασμού σε κοινότητες της ελληνικής περιφέρειας (Δάσος Ελατιάς/Νομός Δράμας, Κοινότητα Βλάστης/Νομός Κοζάνης, Δήμος Φερών/Νομός Έβρου, Δήμος Μακρυνίτσας/Νομός Μαγνησίας, Δήμος Σφακιωτών/Νομός Λευκάδας, δ.δ. Ολυμπιάδας/Νομός Χαλκιδικής, δ.δ. Γεφυρουδίου/Νομός Σερρών) καθώς και ανιχνεύσεις πόλεων (Βερολίνο, Ιστανμπούλ, Βενετία).

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8263-37-9
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Σκόπελος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο