Product

Ιούλης '65

Product

Ιουλιανά 1965

Ιουλιανά 1965

Κωδικός:
101918
Description: 

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, εμείς οι παλιότεροι ξαναθυμόμαστε τις φοβερές εκείνες ημέρες και οι νεότεροι έχουν την ευκαιρία να μάθουν την αληθινή ιστορία του τόπου μας και του λαού μας.
Και αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Όχι μόνο για λόγους ιστορικούς, αλλά προπάντων γιατί βλέπουμε τα μαύρα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν σε όλες σχεδόν τις φάσεις των Ιουλιανών να εξακολουθούν και σήμερα, τα ίδια πρόσωπα και οι απόγονοί τους, να πρωταγωνιστούν, στη συνεχιζόμενη εκποίηση της πατρίδας μας.

8,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, εμείς οι παλιότεροι ξαναθυμόμαστε τις φοβερές εκείνες ημέρες και οι νεότεροι έχουν την ευκαιρία να μάθουν την αληθινή ιστορία του τόπου μας και του λαού μας. Και αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Όχι μόνο για λόγους ιστορικούς, αλλά προπάντων γιατί βλέπουμε τα μαύρα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν σε όλες σχεδόν τις φάσεις των Ιουλιανών να εξακολουθούν και σήμερα, τα ίδια πρόσωπα και οι απόγονοί τους, να πρωταγωνιστούν, στη συνεχιζόμενη εκποίηση της πατρίδας μας. Και, όπως τότε, ο ξεσηκωμός του κόσμου αποκάλυψε τα μαύρα τους προσωπεία, έτσι και τώρα η νέα γενιά πρέπει να δράσει και να βάλει τέλος στις δυναστείες τους, μια για πάντα. Χωρίς να κάνει τα ασυγχώρητα λάθη που έκανε η δική μας η γενιά. Στέφανος Ληναίος
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7967-25-9
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7967-25-9
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο