Product

Ιστορίες από την ελληνική λογοτεχνία. Ελλάδας περιήγηση

Product

Ιστορίες από την ελληνική μυθολογία για μικρά παιδιά

Ιστορίες από την ελληνική μυθολογία

Κωδικός:
87826
Manufacturer: 
Description: 

Ανοίξτε το Κουτί της Πανδώρας και μάθετε τα μυστικά του. Μεταμορφώστε το καθετί σε ατόφιο χρυσάφι μ' ένα μόνο άγγιγμά σας. Γνωρίστε από κοντά την τέχνη της Αράχνης και παλέψτε με τον θρυλικό Μινώταυρο στο πλευρό του Θησέα. Κρυφτείτε στο Δούρειο Ίππο και πετάξτε πάνω από την Ελλάδα με τα φτερά του Δαίδαλου και του Ίκαρου. Ταξιδέψτε στην πλάτη ενός δελφινιού μαζί με το φημισμένο ποιητή Αρίονα. Προσπαθήστε να πάρετε το κεφάλι της Μέδουσας, να δαμάσετε τον Πήγασο, το φτερωτό άλογο, και να βρείτε το χρυσόμαλλο δέρας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ανοίξτε το Κουτί της Πανδώρας και μάθετε τα μυστικά του. Μεταμορφώστε το καθετί σε ατόφιο χρυσάφι μ' ένα μόνο άγγιγμά σας. Γνωρίστε από κοντά την τέχνη της Αράχνης και παλέψτε με τον θρυλικό Μινώταυρο στο πλευρό του Θησέα. Κρυφτείτε στο Δούρειο Ίππο και πετάξτε πάνω από την Ελλάδα με τα φτερά του Δαίδαλου και του Ίκαρου. Ταξιδέψτε στην πλάτη ενός δελφινιού μαζί με το φημισμένο ποιητή Αρίονα. Προσπαθήστε να πάρετε το κεφάλι της Μέδουσας, να δαμάσετε τον Πήγασο, το φτερωτό άλογο, και να βρείτε το χρυσόμαλλο δέρας. Θα τα καταφέρετε; Δέκα από τους πιο γνωστούς μύθους της ελληνικής μυθολογίας ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας και σας προκαλούν να ζήσετε τις πιο εκπληκτικές περιπέτειες!
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-397-901-5
Book pages: 
100
Book Dimensions: 
27χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Saviour Pirotta έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά, από συλλογές παραδοσιακών παραμυθιών μέχρι βιβλία φαντασίας και γνώσεων. Πριν αποφασίσει να ασχοληθεί αποκλειστικά με το γράψιμο, εργάστηκε ως παραμυθάς. Ανέκαθεν τον γοήτευαν οι παραδοσιακοί μύθοι και ιστορίες, γι' αυτό από μικρός ξεκίνησε τη συλλογή τους. Ανάμεσα στα βιβλία του, συγκαταλέγονται τα "A Seed in Need", "Turtle Bay" και το "Joy to the World", μια συλλογή από χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-397-901-5
Book pages: 
100
Book Dimensions: 
27χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο