Product

Ιστορίες και ποιηματάκια από τη φάρμα

Product

Ιστορίες και χωρατά

Ιστορίες και συμβάντα στο πίσω σπίτι

Κωδικός:
27844
Description: 

Κλεισμένη στους πίσω χώρους ενός σπιτιού η Άννα Φράνκ, ζει ώρα την ώρα τον τρόμο της ανακάλυψης. Τον τρόμο του Άουσβιτς. Τα νεαρά της χρόνια καταπιέζονται μέσα στο περιβάλλον της αγωνίας και του φόβου και αποζητούν διεξόδους. Το Ημερολόγιό της και οι έξυπνες και βαθυστόχαστες ιστοριούλες της, γίνονται γι' αυτήν παράθυρο στον έξω κόσμο. Ό,τι η ίδια λαχταρά, το ζουν οι μικροί ήρωές της. Την ελευθερία, τη φύση, το γαλανό ουρανό. Και είναι ν' απορεί κανείς με τις προωθημένες αντιλήψεις αυτού του κοριτσιού, που τις περνά μέσα από τα νεανικά γραφτά του.

7,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κλεισμένη στους πίσω χώρους ενός σπιτιού η Άννα Φράνκ, ζει ώρα την ώρα τον τρόμο της ανακάλυψης. Τον τρόμο του Άουσβιτς. Τα νεαρά της χρόνια καταπιέζονται μέσα στο περιβάλλον της αγωνίας και του φόβου και αποζητούν διεξόδους. Το Ημερολόγιό της και οι έξυπνες και βαθυστόχαστες ιστοριούλες της, γίνονται γι' αυτήν παράθυρο στον έξω κόσμο. Ό,τι η ίδια λαχταρά, το ζουν οι μικροί ήρωές της. Την ελευθερία, τη φύση, το γαλανό ουρανό. Και είναι ν' απορεί κανείς με τις προωθημένες αντιλήψεις αυτού του κοριτσιού, που τις περνά μέσα από τα νεανικά γραφτά του. Διαβάζεις τα "Συμβάντα" και συμπάσχεις με την τετραπέρατη Άννα που δεν πρόφτασε ν' ανθίσει...
Publications Date: 
1985
Book ISBN: 
960-208-204-6
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Άννα Φρανκ γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1929 από Εβραιογερμανούς γονείς. Ήδη από τα παιδικά της χρόνια ένιωσε τη φρίκη της καταδίωξης των Εβραίων και τον τρόμο του κρυψίματος στον πόλεμο. Η οικογένειά της που είχε καταφύγει και κρυφτεί στην Ολλανδία ανακαλύφθηκε τον Αύγουστο του 1944 στο καταφύγιό της στο Άμστερνταμ και στάλθηκε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τον Μάρτιο του 1945 η Άννα Φρανκ πέθανε στο στρατόπεδο Μπέργκεν-Μπέλσεν. Μετά τη σύλληψη της οικογένειας βρέθηκαν ανάμεσα σε εφημερίδες και βιβλία τα χαρτιά του ημερολογίου της μικρής Άννας, που έγραφε από τα 13 της χρόνια κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ολλανδία.

Publications Date: 
1985
Book ISBN: 
960-208-204-6
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο