Product

Ιστορίες μαγείας και φαντασίας

Product

Ιστορίες με αντίθετα

Ιστορίες με 4 πράξεις

Κωδικός:
95924
Manufacturer: 
Description: 

Στις ιστορίες αυτού του βιβλίου οι ήρωες που θα συναντήσετε θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν... προβλήματα. Επειδή όμως δε θέλουν να είναι μόνοι τους, θα προσπαθήσουν να παρασύρουν και εσάς.

Μην αρνηθείτε! Ακολουθήστε τους σε χώρους γεμάτους μεγαλοπρεπή γλυκίσματα, περίεργους πίνακες ζωγραφικής, υπέρβαρους ιππότες, αφηρημένους κλόουν, αδέξιους ζογκλέρ, απίθανα ταχυδακτυλουργικά νούμερα και πολλά -μα πάρα πολλά- σπασμένα αυγά.

11,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στις ιστορίες αυτού του βιβλίου οι ήρωες που θα συναντήσετε θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν... προβλήματα. Επειδή όμως δε θέλουν να είναι μόνοι τους, θα προσπαθήσουν να παρασύρουν και εσάς. Μην αρνηθείτε! Ακολουθήστε τους σε χώρους γεμάτους μεγαλοπρεπή γλυκίσματα, περίεργους πίνακες ζωγραφικής, υπέρβαρους ιππότες, αφηρημένους κλόουν, αδέξιους ζογκλέρ, απίθανα ταχυδακτυλουργικά νούμερα και πολλά -μα πάρα πολλά- σπασμένα αυγά. Έτσι, θα δείτε κι εσείς, μαζί με τους φτερωτούς μαθητές μιας πολύ διάσημης βελανιδιάς, πως όλα τα προβλήματα των Μαθηματικών μπορούν να γίνουν λιγότερο... προβληματικά αν τα δείτε απλώς σαν μικρές ιστορίες. Σαν ιστορίες που μπορούν να έχουν μία, δύο, τρεις ή και τέσσερις πράξεις.
Subtitle: 
Κάνοντας τα μαθήματα των μαθηματικών λιγότερο προβληματικά
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2360-1
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νίκος Τσιώτσος γεννήθηκε στην Ηράκλεια Σερρών. Σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη, Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας, Εκπαιδευτικό Δράμα στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ και Σύγχρονες Θεατρικές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο του Λιντς της ίδιας χώρας. Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ενδιαφέρεται για τη διδασκαλία της δραματικής τέχνης και τη δυνατότητα συνάρτησής της με το σύνολο της εκπαιδευτικής πράξης.

Subtitle: 
Κάνοντας τα μαθήματα των μαθηματικών λιγότερο προβληματικά
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2360-1
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο