Product

Ιστορίες του πριν και του μετά

Product

Ιστορίες του Σαίξπηρ

Ιστορίες του Σαίξπηρ

Κωδικός:
98685
Manufacturer: 
Description: 

Συναρπαστικές ιστορίες, γραμμένες από το μεγαλύτερο συγγραφέα όλων των εποχών. Ο σαιξπηρικός κόσμος της μαγείας και του μυστηρίου, του ρομαντισμού και της εκδίκησης, ένας κόσμος γεμάτος μάγισσες, ξωτικά και φαντάσματα, ζωντανεύει χάρη στη μαγευτική εικονογράφηση της Έλενα Τεμπόριν.
Δέκα από τις πιο γνωστές ιστορίες του Σαίξπηρ, διασκευασμένες με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο, και μια σύντομη περιγραφή των υπόλοιπων 28 θεατρικών του έργων.
Ένα βιβλίο για να γνωρίσετε εσείς και τα παιδιά σας το μαγευτικό κόσμο του Σαίξπηρ.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Συναρπαστικές ιστορίες, γραμμένες από το μεγαλύτερο συγγραφέα όλων των εποχών. Ο σαιξπηρικός κόσμος της μαγείας και του μυστηρίου, του ρομαντισμού και της εκδίκησης, ένας κόσμος γεμάτος μάγισσες, ξωτικά και φαντάσματα, ζωντανεύει χάρη στη μαγευτική εικονογράφηση της Έλενα Τεμπόριν. Δέκα από τις πιο γνωστές ιστορίες του Σαίξπηρ, διασκευασμένες με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο, και μια σύντομη περιγραφή των υπόλοιπων 28 θεατρικών του έργων. Ένα βιβλίο για να γνωρίσετε εσείς και τα παιδιά σας το μαγευτικό κόσμο του Σαίξπηρ. "Δωδέκατη νύχτα", "Μάκβεθ", "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", "Το ημέρωμα της στρίγγλας", "Η τρικυμία", "Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας", "Άμλετ", "Ο έμπορος της Βενετίας", "Όπως αγαπάτε", "Το χειμωνιάτικο παραμύθι".
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-699-195-4
Book pages: 
191
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-699-195-4
Book pages: 
191
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο