Product

Καουμπόηδες, ιππότες...

Product

Καπανταήδες και μαχαιροβγάλτες

Κάπα

Κωδικός:
45202
Description: 

"... Αφήστε με να σας εξηγήσω τι είναι οι Κάπα, όσο κι αν αμφισβητείτε την ύπαρξή τους.
Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η επιδερμίδα τους, που αλλάζει συνεχώς αποχρώσεις για να ταιριάζει με το περιβάλλον. Δεν ξεπερνούν σε ύψος το ένα μέτρο και σε βάρος τα δεκαπέντε κιλά.
Κάτι άλλο που θα σας εκπλήξει είναι ότι φορούν γυαλιά, χρησιμοποιούν τσιγαροθήκες και στο χέρι κρατούν πάντα ένα τσαντάκι ή ένα πορτοφόλι.
Τέλος, το πιο διασκεδαστικό ίσως χαρακτηριστικό τους είναι ότι δε φορούν ποτέ ρούχα -ούτε για να καλύψουν τα γεννητικά τους όργανα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"... Αφήστε με να σας εξηγήσω τι είναι οι Κάπα, όσο κι αν αμφισβητείτε την ύπαρξή τους. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η επιδερμίδα τους, που αλλάζει συνεχώς αποχρώσεις για να ταιριάζει με το περιβάλλον. Δεν ξεπερνούν σε ύψος το ένα μέτρο και σε βάρος τα δεκαπέντε κιλά. Κάτι άλλο που θα σας εκπλήξει είναι ότι φορούν γυαλιά, χρησιμοποιούν τσιγαροθήκες και στο χέρι κρατούν πάντα ένα τσαντάκι ή ένα πορτοφόλι. Τέλος, το πιο διασκεδαστικό ίσως χαρακτηριστικό τους είναι ότι δε φορούν ποτέ ρούχα -ούτε για να καλύψουν τα γεννητικά τους όργανα. Βέβαια, ένας από αυτούς μου είπε ότι το ίδιο διασκεδαστικό βρίσκουν οι Κάπα τον τρόπο που εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα σκεπάζουμε..." Η ωραιότερη ίσως νουβέλα του Ριουνοσούκε Ακουταγκάουα, ενός από τους μεγαλύτερους λογοτέχνες της Ιαπωνίας.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1992
Book ISBN: 
960-03-0933-7
Book pages: 
87
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1992
Book ISBN: 
960-03-0933-7
Book pages: 
87
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο