Product

Κάτω από το δέντρο

Product

Κάτω από το εικόνισμα των άστρων

Κάτω από το δέρμα

Κωδικός:
60607
Description: 

Μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας; Μυθιστόρημα τρόμου; Λογοτεχνικό έργο που λειτουργεί ως παραβολή; Το μυθιστόρημα "Κάτω από το δέρμα" ξετυλίγει την ιστορία της Αϊσερλέι, μιας γυναίκας ελκυστικής και ταυτόχρονα τερατόμορφης, που ταξιδεύει αδιάκοπα στους αυτοκινητόδρομους της ορεινής Σκοτίας παίρνοντας όσους μυώδεις άντρες κάνουν οτοστόπ. Ξεκινώντας παραπλανητικά ως κλασικό αφήγημα αγωνίας, το "Κάτω από το δέρμα" εξελίσσεται σε μια απρόσμενη ιστορία, μακάβρια και συγκινητική, γραμμένη με ποιητική διάθεση, θαυμαστή λιτότητα και εκπληκτική ακρίβεια.

16,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας; Μυθιστόρημα τρόμου; Λογοτεχνικό έργο που λειτουργεί ως παραβολή; Το μυθιστόρημα "Κάτω από το δέρμα" ξετυλίγει την ιστορία της Αϊσερλέι, μιας γυναίκας ελκυστικής και ταυτόχρονα τερατόμορφης, που ταξιδεύει αδιάκοπα στους αυτοκινητόδρομους της ορεινής Σκοτίας παίρνοντας όσους μυώδεις άντρες κάνουν οτοστόπ. Ξεκινώντας παραπλανητικά ως κλασικό αφήγημα αγωνίας, το "Κάτω από το δέρμα" εξελίσσεται σε μια απρόσμενη ιστορία, μακάβρια και συγκινητική, γραμμένη με ποιητική διάθεση, θαυμαστή λιτότητα και εκπληκτική ακρίβεια. "Ένα εξαιρετικό βιβλίο. [...] Στη λογοτεχνία του Φέιμπερ τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Το πιο αξιοσημείωτο είναι πως ο Φέιμπερ μας κάνει να ταυτιστούμε με τον κεντρικό, μη ανθρώπινο, γυναικείο χαρακτήρα εξερευνώντας ένα συναισθηματικό καμβά που αγγίζει τα βαθύτερα ζητήματα της ανθρώπινης συνθήκης". ("The Times")
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-03-3112-Χ
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μισέλ Φέιμπερ γεννήθηκε στη Χάγη της Ολλανδίας το 1960, μεγάλωσε και τελείωσε το πανεπιστήμιο στην Αυστραλία και σήμερα ζει με την οικογένειά του στην ορεινή Σκοτία, που τον "υιοθέτησε" λογοτεχνικά. Το πρώτο του βιβλίο, η συλλογή διηγημάτων με τίτλο "Some Rain Must Fall" (1998), κέρδισε το βραβείο του Συμβουλίου Τεχνών της Σκοτίας καθώς και το βραβείο Saltire για το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς το 1999. Είναι όμως με το μυθιστόρημά του "Under the Skin" ("Κάτω από το δέρμα") που ο Φέιμπερ έγινε γνωστός σε κοινό και κριτικούς, κέρδισε υποψηφιότητα για το βραβείο Whitbread και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Ακολούθησαν οι δύο νουβέλες "The Hundred and Ninety-Nine Steps" (2001) και "The Courage Consort" (2002), που στη Βρετανία εκδόθηκαν σε διαφορετικές εκδόσεις και στην ελληνική έκδοση συγκεντρώθηκαν κάτω από το γενικό τίτλο "Η γυναίκα και το φάντασμα". Έχει γράψει, επίσης, το πολυσέλιδο μυθιστόρημα "The Crimson Petal and the White", 2002 (ελλ. έκδ. "Το άλικο και το λευκό"), τις συλλογές διηγημάτων "The Fahrenheit Twins", 2005 (ελλ. έκδ. "Τα δίδυμα Φαρενάιτ") και "The Apple: Crimson Petal Stories", 2006 (ελλ. έκδ. "Το μήλο"), και το μυθιστόρημα "The Fire Gospel", 2008. To 2011 το μυθιστόρημα "Το άλικο και το λευκό" διασκευάστηκε σε τέσσερα επεισόδια για την τηλεόραση του BBC. To 2012 το ψυχολογικό θρίλερ "Κάτω από το δέρμα" μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον βρετανό σκηνοθέτη Jonathan Glazer, με τη Σκάρλετ Γιόχανσον στον βασικό ρόλο.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-03-3112-Χ
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο