Product

Καβάλας γεύσεις

Product

Καβάφεια 2005

Καβαλιέρ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ

Κωδικός:
135992
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το Καβαλιέρ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ αισθάνεται εξίσου άνετα σε ένα κάστρο ή σε μια πολυκατοικία, στην πόλη ή την εξοχή. Κομψό στην εμφάνιση, δραστήριο και στοργικό, αποτελεί ιδανικό σύντροφο για οικογένειες με παιδιά, μοναχικούς ανθρώπους ή συνταξιούχους.

14,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Καβαλιέρ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ αισθάνεται εξίσου άνετα σε ένα κάστρο ή σε μια πολυκατοικία, στην πόλη ή την εξοχή. Κομψό στην εμφάνιση, δραστήριο και στοργικό, αποτελεί ιδανικό σύντροφο για οικογένειες με παιδιά, μοναχικούς ανθρώπους ή συνταξιούχους. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει: - Οδηγίες για την επιλογή του Καβαλιέρ σας - Όσα πρέπει να γνωρίζετε, προκειμένου να κάνετε το κουτάβι να νιώσει άνετα - Υποδείξεις για τη διατροφή και την περιποίηση, συμπεριλαμβανομένου του χτενίσματος και του ελέγχου των αφτιών - Συμβουλές για την υγεία και την απαραίτητη, συχνή άσκηση Ζωηρό, αλλά αξιαγάπητο, το Καβαλιέρ σας χαίρεται να σας κάνει παρέα, είτε πρόκειται να τρέχει δίπλα σας καθώς περπατάτε είτε να κουρνιάζει στην αγκαλιά σας!
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8273-42-0
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Norma Moffat αγόρασε το πρώτο της Καβαλιέρ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ ως κατοικίδιο το 1981 και το ερωτεύτηκε λόγω της γλυκιάς φύσης και της ελκυστικής εμφάνισης της φυλής. Από τότε έχει εκθρέψει και οδηγήσει σε επιδείξεις περισσότερους από 60 πρωταθλητές στη λέσχη του Μπρίνκλοου, που είναι το όνομα του χωριού της στην Αγγλία. Παρά την επιτυχία της με τα Καβαλιέρ στις επιδείξεις, τονίζει ότι όλοι οι σκύλοι της είναι πρωτίστως αξιαγάπητα κατοικίδια και έπειτα σκύλοι επίδειξης.
Η Norma έχει συντάξει στήλες και άρθρα σχετικά με τα Καβαλιέρ για το περιοδικό Dogs in Canada. Είναι μέλος της Καναδικής Λέσχης Κυνοφιλίας και πρώην πρόεδρος της Καναδικής Λέσχης του Καβαλιέρ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ. Ζει στο Μπρίνκλοου Χιλ, μια προστατευόμενη περιοχή 40 τετραγωνικών χιλιομέτρων, στα δάση του όμορφου Νιαγάρα στο Οντάριο, όπου οι σκύλοι έχουν άπλετο χώρο για να τρέξουν και να παίξουν.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8273-42-0
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο