Product

Και βέβαια αλλάζει!

Product

Και βέβαια ξέρω που είναι το κλειδί

Και βέβαια δε σας αφορά

Κωδικός:
125448
Manufacturer: 
Description: 

Μια γυναίκα που είχε τα πάντα. Μια γυναίκα ευτυχισμένη όσο λίγοι, ανυποψίαστη όσο πολλοί. Μια γυναίκα που ξαφνικά ένιωσε τη ζωή να γλιστράει μέσα από τα δάχτυλά της...

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Μια γυναίκα που είχε τα πάντα. Μια γυναίκα ευτυχισμένη όσο λίγοι, ανυποψίαστη όσο πολλοί. Μια γυναίκα που ξαφνικά ένιωσε τη ζωή να γλιστράει μέσα από τα δάχτυλά της... Οι εκδόσεις Οξύ παρουσιάζουν την τολμηρή αυτοβιογραφία μιας λαμπερής και επιτυχημένης γυναίκας που αναμετρήθηκε με το πρόβλημα της οροθετικότητας, ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια και κατάφερε να νικήσει τον φόβο και την άγνοια. Είναι η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που αναγκάστηκε να πολεμήσει έναν εχθρό που οι περισσότεροι από εμάς νομίζουν πως δεν θα τους απειλήσει ποτέ, να δώσει μια μάχη με απρόσμενα όπλα της τη χαρά και την αισιοδοξία, αφήνοντας απ' έξω πικρία και ηττοπάθεια. Τα όσα έχασε και τα όσα κέρδισε μαχόμενη, έδειξαν στην ίδια τον δρόμο μιας ζωής πιο χαρούμενης, πιο συνειδητοποιημένης, πιο διαισθητικής και θα δείξουν στον αναγνώστη τη συγκλονιστική πραγματικότητα που είναι δίπλα μας, ακόμη και αν συνήθως αρνούμαστε να δούμε... Αν νομίζατε πως δε σας αφορά... σας αφορά η αναμέτρηση με οτιδήποτε φαντάζει πιο μεγάλο και δυνατό από σας ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.
Subtitle: 
Η αυτοβιογραφία μιας καταξιωμένης οροθετικής
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-436-175-9
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αλεξάνδρα Αθηναίου είναι μια γυναίκα 40 ετών. Έχει ολοκληρώσει ανώτατες σπουδές, εργάζεται και θεωρείται επιτυχημένη στον κλάδο της.
Τα τελευταία 15 χρόνια ζει με τον ιό, τον οποίο πιθανότατα "πήρε" από τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού το οποίο έχασε όταν εκείνο ήταν 2 ετών.
Αφηγείται με ειλικρίνεια την ιστορία της, ελπίζοντας να αφυπνιστούν οι υγιείς ακούγοντας για πρώτη φορά τη γυναικεία φωνή των οροθετικών, ώστε να μειωθεί η άγνοια και ο τρόμος.

Subtitle: 
Η αυτοβιογραφία μιας καταξιωμένης οροθετικής
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-436-175-9
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο