Product

Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων

Product

Κανόνες προστασίας των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων

Κανόνες πολέμου

Κωδικός:
108141
Description: 

Πώς διεξάγεται μια εκλογική εκστρατεία; Ποια είναι η απαραίτητη ψυχολογική, πολιτική, οργανωτική προετοιμασία για κάθε υποψήφιο; Τι πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος στη διαμόρφωση της εκλογικής του στρατηγικής; Πώς μπορεί να αξιοποιήσει σωστά τα πολιτικά και επικοινωνικά όπλα που διαθέτει;

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πώς διεξάγεται μια εκλογική εκστρατεία; Ποια είναι η απαραίτητη ψυχολογική, πολιτική, οργανωτική προετοιμασία για κάθε υποψήφιο; Τι πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος στη διαμόρφωση της εκλογικής του στρατηγικής; Πώς μπορεί να αξιοποιήσει σωστά τα πολιτικά και επικοινωνικά όπλα που διαθέτει; Οι "Κανόνες Πολέμου" δίνουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Δεν περιλαμβάνουν προκατασκευασμένες λύσεις, αλλά δίνουν έμφαση, με πρακτικό και δεικτικό τρόπο, στη λογική και στην ουσία που πρέπει να διέπει κάθε επιμέρους δράση μιας εκστρατείας. Κάνουν σαφή διάκριση των κυρίων και προεχουσών απαιτήσεων μιας εκστρατείας και υποδεικνύουν τεχνικές για την ανάλυση του εκλογικού σώματος και το χειρισμό των παραγόντων που εμπλέκονται σε μια εκστρατεία. Η κατανόηση αυτών των δεδομένων είναι, εξάλλου, το στοιχείο που επιτρέπει στον κάθε υποψήφιο να προσαρμόσει τους "κανόνες" στις δικές του ανάγκες. Παρότι πρόκειται για ένα τυπικό εγχειρίδιο εκλογικής εκστρατείας, το βιβλίο αυτό έχει ευρύτερη χρησιμότητα, μια που απευθύνεται σε όλους όσοι τίθενται σε δημόσια κρίση ή διεκδικούν διάφορα αξιώματα.
Subtitle: 
Πώς να προετοιμαστείτε σωστά για μια εκλογική αναμέτρηση
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-401-7
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ευτύχης Βαρδουλάκης σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία στο City University του Λονδίνου.
Την τελευταία δεκαετία εργάζεται ως σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας, στρατηγικής και πολιτικών ερευνών. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκλογικών εκστρατειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε πολλές εκστρατείες επικοινωνίας φορέων και οργανισμών.
Άρθρα, συνεντεύξεις και αναλύσεις του έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο, ενώ έχει συμμετάσχει, ως ειδικός πολιτικός αναλυτής, σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.
Σήμερα είναι εταίρος της εταιρείας Stratego, η οποία ειδικεύεται σε θέματα πολιτικής στρατηγικής και επικοινωνίας.

Subtitle: 
Πώς να προετοιμαστείτε σωστά για μια εκλογική αναμέτρηση
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-401-7
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο