Product

Κατασκευές του λόγου

Product

Κατασκευές υδατοκαλλιεργητικών συστημάτων

Κατασκευές υδατοκαλλιεργειών

Κωδικός:
93320
Description: 

Στη δεύτερη αυτή βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου "Κατασκευές Υδατοκαλλιεργειών" αναλύονται λεπτομερώς όλοι οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή των Υδατοκαλλιεργειών με στόχο την ορθολογική αλλά και αποτελεσματική εκμετάλλευσή τους.

45,86 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στη δεύτερη αυτή βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου "Κατασκευές Υδατοκαλλιεργειών" αναλύονται λεπτομερώς όλοι οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή των Υδατοκαλλιεργειών με στόχο την ορθολογική αλλά και αποτελεσματική εκμετάλλευσή τους. Περιγράφονται τα διαφορετικά είδη κατασκευών Υδατοκαλλιέργειας και συγκρίνονται μεταξύ τους από την άποψη των υλικών κατασκευής, του μεγέθους, της ευχερούς ή μη χρησιμοποιήσεως, της λειτουργικότητας και του κόστους προμήθειας, συντηρήσεως και λειτουργίας. Εξετάζονται, επίσης, τα κατασκευαστικά θέματα που αφορούν στις διάφορες βιολογικές φάσεις των υδρόβιων οργανισμών ανά κατηγορία και ανά σύστημα παραγωγής. [...]
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-351-550-7
Book pages: 
645
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεωπόνος, Υδροβιολόγος, Ιχθυολόγος, Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου διδάσκει μαθήματα Εφηρμοσμένης Υδροβιολογίας (Υδατοκαλλιεργειών). Ιδρυτής και διευθυντής του ομώνυμου εργαστηρίου. Η ερευνητική του δραστηριότητα συνδέεται κυρίως με τη μελέτη όλων των παραγόντων που εμπλέκονται και επηρεάζουν τον ρυθμό αναπτύξεως, την ποιότητα, καθώς και το κόστος παραγωγής των εκτρεφομένων υδρόβιων οργανισμών. Έχει γράψει πέντε βιβλία και ερευνητικές του εργασίες έχουν δημοσιευτεί και δημοσιεύονται κυρίως σε ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-351-550-7
Book pages: 
645
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο