Product

Κινεζική και ιαπωνική ποίηση

Product

Κινέζικη κουζίνα

Κινέζικη και ινδική ιατρική

Κωδικός:
109870
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η Κινέζικη και η Ινδική Ιατρική Αγιουρβέδα είναι οι δυο μακροβιότερες ιατρικές παραδόσεις του πλανήτη μας. Οι παραδόσεις αυτές αποτελούν ωκεανούς γνώσης, όπου μέσα τους εκβάλλουν ποταμοί σκέψης και στοχασμού.
Στην καρδιά και των δυο αυτών θεραπευτικών παραδόσεων βρίσκεται μια αντίληψη για τον κόσμο, που βλέπει τον άνθρωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση και αυτή η αντίληψη αποκτά όλο και περισσότερη απήχηση σε όλον τον κόσμο.

14,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Κινέζικη και η Ινδική Ιατρική Αγιουρβέδα είναι οι δυο μακροβιότερες ιατρικές παραδόσεις του πλανήτη μας. Οι παραδόσεις αυτές αποτελούν ωκεανούς γνώσης, όπου μέσα τους εκβάλλουν ποταμοί σκέψης και στοχασμού. Στην καρδιά και των δυο αυτών θεραπευτικών παραδόσεων βρίσκεται μια αντίληψη για τον κόσμο, που βλέπει τον άνθρωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση και αυτή η αντίληψη αποκτά όλο και περισσότερη απήχηση σε όλον τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια, σε Ευρώπη και Αμερική, οι δύο αυτές παραδόσεις εδραιώνουν τη φήμη τους ως "εναλλακτικά ιατρικά συστήματα", αλλά προκειμένου να μεταφυτευτούν επιτυχώς, είναι απολύτως αναγκαίο να κατανοήσουμε τις σαφώς ασιατικές ρίζες τους και να καταλάβουμε ότι ορισμένες υβριδοποιήσεις τους ίσως είναι αναγκαίες προκειμένου να διαδοθούν στο πλαίσιο της σύγχρονης εποχής. Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να μεταφέρει στον αναγνώστη μια αρχική αντίληψη της ινδικής και της κινέζικης ιατρικής, να τις συγκρίνει μεταξύ τους και να διερευνήσει το κατά πόσο η ανάδυσή τους από το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας συναντιέται με το δυτικό άνθρωπο.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-28-6
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-28-6
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο